u Hrvatskoj ne postoji ovlašteni servis. Nosiš u T-Com, oni šalju na servis (mislim da je najbliži u Mađarskoj), čekaš minimalno mjesec dana, probaj tražit odmah zamjenski.
Raspravljate o temi Iphone ekran u Apple - Iphone forumu, dio Mobiteli foruma; a nista..stojim ja van..i sjednem u dzepu iphone i naravno..pukne ekran gori pri vrhu..stisnem bilo sta samo bijeli ekran...di ic ...
u Hrvatskoj ne postoji ovlašteni servis. Nosiš u T-Com, oni šalju na servis (mislim da je najbliži u Mađarskoj), čekaš minimalno mjesec dana, probaj tražit odmah zamjenski.
He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.
evo odnia u tcentar..nista cekat oko 3 tjedna kaze ona..i cekat racun..do tada se mogu ubit .hvala raven
koliko košta popravak iphone ekrana ?
sve dok ne oboriš majmune, neće da te shvate...
meni za htc sensation 1.200kn
a za iphone vidi ovdje:
iPhone servis - iPhone 4
ovisi sto smatras popravkom ekrana? zamjena stakla? zamjena lcd-a? zamjena svega? i koji iphone?
imaš lika na twitteru @mactom, on se bavi popravljanjem appleovih uređaja uz ostalo znam par ljudi koji su nosili macove proizvode njemu, da i ak je puklo staklo mislim da se mijenja sve i staklo i ekran jer eto inžinjeri ga složli tako i to košta cca1200kn iz druge ruke znadem
Zadnji Uredio klostrobuster : 20-12-11 u 23:00 Razlog: dodatak
jeb'o novi izgled foruma