jesi siguran da si spojen? znas ne mora znaciti ako je znak gore da je i spojen,moze bit da je samo ukljucen...odi u postavke i obrisi wlan access point pa ga dodaj opet
Raspravljate o temi IPHONE internet u Apple - Iphone forumu, dio Mobiteli foruma; imam problem. Hocu se spojit sa iphone na kucni bezicni i gore mi stoji znak za wifi ali cim se ...
jesi siguran da si spojen? znas ne mora znaciti ako je znak gore da je i spojen,moze bit da je samo ukljucen...odi u postavke i obrisi wlan access point pa ga dodaj opet
napravio sam to i upisao WEP, cak mi je i kvacica kraj HomeInterneta, ali pare idu...
LEODAR![]()
![]()
Imaš neku foru u opcijama da moraš prvo ukljucit wlan. I s tim se zajebavat. Najbolje da odes do najblizeg centra di prodaju I-phone, oni će ti znat.
Btw, ajfon je smeće!![]()
----->3. kolo virtualne kladionice.<-----
Kada ćeš ga nakon dva mjeseca slat na najbliži servis u Budimpeštu, sjeti se mene.
![]()
----->3. kolo virtualne kladionice.<-----
ja ću ga samo koristiti kao mobitel, eventualno muzike nasnimit
i dalje mi je lijep- i to bijeli
p.s.čitala sam o eventualnim nedostacima,ti ja u tu tekniku
rjesenje tog problema je SBSettings, di se moze poiskljucivat na koju mrezu da se spaja...ak je ajfon JB, a ak nije onda postoji jedna stranica na koju se ode putem safaria na mobu, tamo se odabere da se oce fake APN i to je to, instalira se na mob i nema problema vise...
kaj se samog ajfona ko mobitela tice, nema mu konkurencije, na stranu tu neke pizdarije poput kamere, i ostale multimedije...i to kaj neki vele da je smece, ha, niste skuzili mob...bilo koja izvedba je odlicna, al 2G je bio i ostao kralj s najmanje problema... a to kaj ljudi nakon 2 mjeseca salju mob na servis, cini mi se da je vise do njih kao korisnika nego do mobitela kao takvog, jer netko ko se ne kuzi u neke stvari koje se mogu napravit za poboljsat mob, isti mogu ubit u pojam..
znas mozda koja je to stranica
LEODAR![]()
![]()
Lik ima upravo tu temu pokrivenu...
Wi-Fi ONLY spajanje na iPhone-u
Koliko ja znam/mislim, ovisi od mreže do mreže da li možeš bez jailbreakanja to riješiti..
Putem SBSettingsa 100% funkcionira!