sve ti je u settings-general-keyboard-enable auto correction-off
i sad duguješ pivu
Raspravljate o temi iphone pomoc u Apple - Iphone forumu, dio Mobiteli foruma; da li zna netko kako se na iphoneu iskljucuje t9 pisanje texta? hvala...
sve ti je u settings-general-keyboard-enable auto correction-off
i sad duguješ pivu
ej bok
ja sam na svoj iPhone 8 GB preko neta na kompu ubacivao aplikacije (igre i programe) i kad sam htio ubaciti neke pjesme, dok su se prebacivale, sa iPhoena su mi se izbrisale sve aplikacije.
No nije tu problem:
Ja kasnije nisam mogao ubaciti ni te aplikacije ni koje su bile ni neke druge.
e kako bi ja sad to mogao napraviti, šta ću uraditi?
ako updatiram novi sistem preko iTunesa oćel mi se što pokvariti?
Unaprijed hvala.
Leo
daj malo više podataka nabaci o svom ajfonu koji 3g obični koji fw i tak dal radiš na windozima ili macu(mada sumnjam) i tak do onda probaj
http://www.mackorisnik.com/forum/vie...php?f=8&t=1412
jeb'o novi izgled foruma
ti onda imaš kinesku kopiju!![]()
He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.
zna li netko kako da se registriram na itunes a da nemoram davat broj kreditne kartice?
moraš pri registraciji dat broj kreditne kartice ali čim prođe proces registracije imaš opciju da isključiš račun znači da samo možeš skidat besplatne aplikacije![]()
odes na usa store....odes pod aplikacije...odaberes neku free aplikaciju i kupis ju kakti...i onda ti ponudi da napravis usa store account bez kreditne kartice...