Stranica 2 od 2 PrvoPrvo 12
Pokazujem rezultate 11 do 14 od 14

iphone pomoc

Raspravljate o temi iphone pomoc u Apple - Iphone forumu, dio Mobiteli foruma; Pravi autor: macor odes na usa store....odes pod aplikacije...odaberes neku free aplikaciju i kupis ju kakti...i onda ti ponudi da ...

Starter
    Datum registracije
    16-09-09
    Poruka
    6
    Liked
    0 times

Re: iphone pomoc

Citat Pravi autor: macor Pogledaj Poruke
    odes na usa store....odes pod aplikacije...odaberes neku free aplikaciju i kupis ju kakti...i onda ti ponudi da napravis usa store account bez kreditne kartice...
    sad sam probo i nemože tak, svejedno traže kreditnu karticu, al najgore je to što mi ni jednu karticu neprimaju, sve mi odbijaju....

reMember A Worm`s Life Champion, Zombie Storm Champion Avatar od korisnika raven
    Datum registracije
    28-01-07
    Starost
    29
    Poruka
    4,079
    Liked
    313 times

zato što vjerojatno koristiš debitne kartice. mora biti baš kreditna, imati odostraga onaj dodatni broj.

recimo, Amex ti ima tipa:

3775 123456 78901 (to ti piše naprijed)

a ako pogledaš odostraga, uz ovaj broj imaš još na kraju 3 ili 4 znamenke. to ti se traži prilikom svake on-line kupovine (ili u tvom slučaju samo registracije)
    He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.

Starter
    Datum registracije
    16-09-09
    Poruka
    6
    Liked
    0 times

ok...thx....ev sad sam uspio

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika macor
    Datum registracije
    11-11-07
    Starost
    24
    Poruka
    2,684
    Liked
    0 times

e vi bas ne slusate...a lepo sam rekel kaj treba napravit...i jos ima na netu kolko oces toga kak napravit akaunt bez kartice...kartica ti opce ne treba, za ni jedan akaunt a pogotovo usa...

Stranica 2 od 2 PrvoPrvo 12

Lajkaj nas na Facebooku