Pokazujem rezultate 1 do 5 od 5

Externa zvučna kartica

Raspravljate o temi Externa zvučna kartica u Audio Tehnika forumu, dio Tehnoklik foruma; Kreativni Xmod povećava audio od niskog stupnja do visokog stupnja u sekundi. Kompatibilan je sa PCs i Macs® računalima te ...

Hard Sports Avatar od korisnika Pretorian
    Datum registracije
    20-02-04
    Poruka
    23,076
    Liked
    425 times

Externa zvučna kartica

Kreativni Xmod povećava audio od niskog stupnja do visokog stupnja u sekundi. Kompatibilan je sa PCs i Macs® računalima te nisu potrebne instalacije softvera, pruža izvanredno audio iskustvo slušanja preko slušalica ili stereo zvučnika koje je iznad studio kvalitete i pruža izvrsne rezultate sa MP3 i filmovima!

Ujedinjuje Creative nagrađivanu X-Fi audio tehnologije; X-Fi Crystlizer, koji vraća izgubljene detalje i punoću zvuka izgubljenu kompresijom MP3 i video, plus X-Fi CMSS-3D, koji prebacuje audio u surround zvuk putem slušalica ili stereo zvučnika.

Ultra kompaktni Xmod sa velikom sposobnosti povezivanja i laganom kontrolom volumena i efekta, plus pametna tipka za prigušivanje zvuka. Za bolji audio sa Xmodom, samo se spojite, unaprijedite i uživajte.

▪ Povežite se u sekundi na notebook i stolni PC i Mac radi stvaranja Xtreme Fidelity zvučnog sistema. Nije potreban upravljački softver!

▪ Zamjenjuje nisku audio kvalitetu ploče, dodajući snažan hardverski ubrzani audio sa poboljšanim značajkama.

▪ X-Fi Crystalizer koji vraća detalje i gubljenje tijekom MP3 audio kompresije.

▪ Uživajte u glazbi i filmovima u surround zvuku stereo zvučnika ili slušalicama sa X-Fi CMMSS-3D.

▪ Pristup slušalicama i ulazni mikrofon za internet telefonski servis poput Skypa.

▪ Kompaktni i prenosivi dizajn. Pogodne kontrole daju lagani pristup volumenu i dodacima, plus pametna tipka za prigušivanje zvuka.

ZNAČAJKE
    1 – instalirajte
    Jednostavno se priključite na svoj USB port, driver ili softver nisu potrebni. Xmod automatski zamjenjuje naš ugrađeni zvuk.

2 – povezivanje
    Uključite svoje slušalice ili naglavne ili zvučnike sa vlastitim napajanjem.

3 – play
    Koristite svoj najdraži softver zbog puštanja glazbe i filmova.

4 – kontrola
    Svojstva Xmoda su od visoko kvalitetnog aluminija težine prilagođene kontroli glasnoće. Pritisni tipku za utišavanje / gašenje utišavanja

5 – unaprijeđenije
    Prebacite na X- FI Crystalizer i X-Fi CMSS-3D za uzbudljivo slušanje kao nikad prije. Duplim klikom na Xmod poboljšavate nivo performansi sa kontrolnim gumbićem.
    6 – uživajte
    Jednom kada doživite sve beneficije Xmoda, teško ćete moći zamisliti život bez njega.

OSNOVNE POTREBE SISTEMA
    ▪ Potreban USB port

PC zahtjevi
    ▪ Windows XP (Servise pack 2, X64 ili Media Centra)
    ▪ Intel Pentium® III 1GHz ili iste vrijednosti.
    ▪ AMD procesor
    ▪ 256 MB RAM

Mac zahtjevi
    ▪ Mac OS X v10.3.4

Samostalan rad
    ▪ DC napajanje (5V, 1A)

SADRŽAJ PAKETA
    ▪ Xmod
    ▪ Slušalice
    ▪ USB kabel
    ▪ Upute za rukovanje
    ▪ Torbica za nošenje
    ▪ Jamstvo 2 godine

Starter Avatar od korisnika mandak
    Datum registracije
    15-11-07
    Starost
    38
    Poruka
    2
    Liked
    0 times

Re: Externa zvučna kartica

Imam instalirane Windows XP Pro, Vistu Ultimate, LInux Ubuntu i Kalyway Leopard 10.5.2. Zanima me zvučna kartica koja je kompatibilna s navedenim sustavima. Trenutna kartica koju imam je PCI Audio Device CMI8738/C3DX. Ona radi na svim sustavima osim na Leopardu jer nemam drajver za Leopard.

prof. Foruma Avatar od korisnika Ineluki
    Datum registracije
    10-01-08
    Starost
    26
    Poruka
    1,104
    Liked
    3 times

I Leopard ti je instaliran gdje? Nemam baš nekog iskustva sa MAC. Ali ja mislim da Leopard baš i nije kompatabilan sa PC.

Mislim da sti ti malo došao ovjde se šopiriti sa svojim multiple boot sustavom a ne po savjet. A ako si mogao napraviti sve ovo dosad (shakirati Leopard OS da se može instalirati na PC based računala) onda možeš i pronaći rješenje za zvučnu karticu.

Neznam stvarno čemu 4 operacijska sustava. Kladim se da samo koristiš Vistu i ponekad Linux.

Starter Avatar od korisnika mandak
    Datum registracije
    15-11-07
    Starost
    38
    Poruka
    2
    Liked
    0 times

Trenutno imam instalirana 4 OS-a, kažem trenutno. Želim ih sve isprobati i onda se odlučiti za jedan. Instalirao sam Kalyway Leopard i djeluje mi kao jako dobar OS. U planu imam kupiti novo računalo, t. j. možda umjesto PC-a kupim Apple. U zadnje vrijeme najviše koristim Leoparda, ali mi je problem zvuk. Možda sam samo trebao napomenuti da sam instalirao Kalyway Leopard i tražiti pomoć za zvučnu karticu. Nije mi bila namjera da se šepurim. Ako je to tako shvaćeno, ja se ovim putem ispričavam i nadam se da se nešto slično u buduće neće dogoditi.

Starter
    Datum registracije
    13-05-09
    Poruka
    2
    Liked
    0 times

ispricavam se sta upadam u temu, jel se moze ova kartica prikljucit na mixer da mixam s virtual dj Zvučna kartica, USB, C-MEDIA, 8 kanala, vanjska

Lajkaj nas na Facebooku