| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Audio Tehnika Raspravljate o temi Koji auto zvučnici u Tehnoklik forumu; Kupujem zvučnike za auto koji bi se nalazili na zadnjoj klupi, i isli bi direktno na jedno clarion radio bez ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-02-08 Lokacija: Istra
Poruka: 76
![]() | Koji auto zvučnici Kupujem zvučnike za auto koji bi se nalazili na zadnjoj klupi, i isli bi direktno na jedno clarion radio bez pojacala... neda mi se potrosit preko 700kn...svijestan sm da za te novce necu dobit nikakav hi-fi, pogotovo bez pojačala, ali opet bih volio da se solidno čuje (snaga i knaliteta)...razmošljao sam o: HELIX ESPRIT E 169 PIONEER TS-A2011 PIONEER TS-A6921 JBL GTO937 Infinity REF 9623i predpostavljam da bi helix ili pioneer bili bolji izbor, i interesita me dali su bolji ovalni poput helix-a, ili okrugli kao pioneer TS-A2011? Hvala, i slobodno dodajte vi neke modele i druge marke koji vam se čine prigodnima.... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Koji auto zvučnici Hi-fi sigurno nećeš dobiti ![]() Što imas u prednjim vratima? Najbolje bi ti bilo da kupis neke bolje prednje jer su oni nekako najvažniji?! Najbolje bi bilo da posjetiš cice.com.hr forum koji je bas za auto muziku i tamo ćeš dobit onakav odg kakav bi i trebao dobiti. |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() | Re: Koji auto zvučnici ma odnapred je neko serijsko smece...znam da bi bilo bolje mijenjat prve...al mi se neda...ima pun k...posla oko skidanja kruskota...a dok popunim sve supljine u vratima...mislim da bi izgubio sve moguce zivce...posijetio sam vec cice...mislim da cu ja uzet helix...nekako mi se naj vise svidjaju...i mislim da je dobar omijer kvalitete i cijene...
__________________ ...sorry ako nesto pogresno napisen...pravopis mi nije jaca strana... http://www.youtube.com/user/TonnyFerrari |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() | Re: Koji auto zvučnici ćemio vidit...
__________________ ...sorry ako nesto pogresno napisen...pravopis mi nije jaca strana... http://www.youtube.com/user/TonnyFerrari |
| | |
![]() |
| Tagovi: auzo zvucnici |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:53.