| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Audio Tehnika Raspravljate o temi koji mp3 player imate? u Tehnoklik forumu; Ja iman walkman na kazete, al mu je riknija botun za izbacit kazetu pa vec zadnje 4 godine moram sluš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: koji mp3 player imate? ja imam iPod shuffle... meni je dobar... baterija mu dosta dugo traje... a ujedno mi služi i kao usb za ono šta si u školi skidam s neta...
__________________ ...0čI sU Ti UmorNe ka0 Da Si PlaKaLa, UsNe Su Ti CrvEnE Ka0 Da Si Ga LjuBilA... Ne LaŽi, MalenA, NiSi Ga pReb0lJeLa, 0sTa0 Je TraG k0lik0 Si Ga w0LjeLa... |
| | |
| | #16 (permalink) | ||
| Radost Europe | Re: koji mp3 player imate? Citat:
Citat:
![]()
__________________ Show love with no remorse | ||
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koji mp3 player imate? Citat:
![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... | |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: koji mp3 player imate? TrekStor [MP3 players - USB sticks - hard drives] samo kaj nema FM. 1 gb. odličan je. platio ga 13€ u njemačkoj.
__________________ Tiesto4Life Trance4Life |
| | |
![]() |
| Tagovi: mp3 player, mp3 playeri |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:03.