| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Audio Tehnika Raspravljate o temi koji mp3 player imate? u Tehnoklik forumu; iPod shuffle... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-04-08 Lokacija: sjedište MI6 Godina: 33
Poruka: 1,037
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koji mp3 player imate? call me old fashioned al nemam mp3 player. jel mogu kakvu akciju pokrenut da mi ga neka dobra duša s foruma kupi? ![]()
__________________ You only live twice |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: koji mp3 player imate? Sonijev... Malo katkad zašteka Cd... Kad se to desi znam da su baterije došle kraju. Problem je u tome kaj ponekad kad tak zašteka, izgrebe Cd, pa preskače na tom mjestu drugi put. Ali ok imam ja na kompu već unaprijed priređenu kompilaciju te box od 50 cd-a za njega. Pa samo spržim... Baterije mu mjenjam svaka 2 dana. Moraju biti Duracelke i niti jedne druge. Kupil sam mu inače neke kaj su se mogle puniti, ali počel se je čudno ponašati, čak ni na friško napunjene nije htel zaigrati. Jebga navčil sam ga na prestiž. Nikam nejdem bez njega. Tak dugo budem ga koristil dok bude živ. A onda si budem kupil novega. Normalno isto takvoga.
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul |
| | |
| | #46 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-08-05 Godina: 40
Poruka: 711
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koji mp3 player imate? Citat:
![]() Ako je mp3 kako ti onda grebe cd ![]()
__________________ Ja sam rodjen namrgodjen | |
| | |
![]() |
| Tagovi: mp3 player, mp3 playeri |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:25.