kupi si liniju i spoji na komp
Raspravljate o temi Zvučnici za sobu u Audio Tehnika forumu, dio Tehnoklik foruma; Ovako, kupio bih si neke zvucnike za sobu...pa bih treao savjet...vase preporuke...znaci tream zvucnike i pojačalo...do nekih 2000 kn ak ...
kupi si liniju i spoji na komp
2000 kn je fina svotica.
ja bi predložio 2.1 ili 5.1 sustav (ak je veća soba), sasvim dovoljno...
He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.
pa daj reci kolika je ta prostorija, da vidimo koji ćemo...![]()
He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.
mislim da ti onda nije potreban 5.1 sustav
recimo, ja imam Logitech 2.1, sasvim pristojan zvuk, super subwoofer
ako imaš uho i želiš malo bolji zvuk, meni osobno je favorit JBL
a ako stvarno želiš spizdit 2 milje kuna, tu ti ne mogu pomoć![]()
i zaboravih napomenuti...da sam te zvucnike mislio koristit kad budu neke feste ili nesto...
ok, ovi gore su dobri i za to. samo ne podnose tekućine na sebi.
znači, koliko sam shvatio, nešto kvalitetno za povremeno slušanje glazbe i feštanje?
nešto ovako možda?
Opis proizvoda
ja imam te, samo što sam i ja prije 2 god. platio 200 kn manje![]()
a ne znam...vidjet cu jos...al ja bih nesto malo jace...to mi je preslabo za feste...feste...uzmi prostor velicine jednog kafica...oko 50-ak, 60-ak kvadrata...tako da su mi onda ovi zvucnici preslabi