| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi 2,5 milijuna kn u dim za samo 3 sata u Automobilizam i Motori forumu; Supersportski automobil u rukama dokonih i pretencioznih bogataša željnih dokazivanja često završi kobnim posljedicama. Donosimo pregled najšokantnijih ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Purger | 2,5 milijuna kn u dim za samo 3 sata Supersportski automobil u rukama dokonih i pretencioznih bogataša željnih dokazivanja često završi kobnim posljedicama. Donosimo pregled najšokantnijih i najkontraverznijih razbijanja skupocjenih bolida... AutoKlub
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Banned | Re: 2,5 milijuna kn u dim za samo 3 sata Glup naslov .. totalno senzacionalistički ... kaj, ak neko ima para, ne bi smio razbit auto? je, ima stvarno bolnih prizora, ali koliko se KIA, Yuga i svega drugog skuca u istim okolnostima? Stvarno mi idu na kurac ti novinari (btw, dosta tih nesreća smo već imali na CPu) |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 21-06-06 Lokacija: Underworld Godina: 26
Poruka: 628
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 2,5 milijuna kn u dim za samo 3 sata Da je meni jedan takav auto, stvarno bi pazio na njega, ali ako se netko zabije u tebe, šta ćeš...
__________________ Osjećam se haj, mozak baj-baj... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-05 Lokacija: Zabreg Godina: 21
Poruka: 397
![]() ![]() ![]() | Re: 2,5 milijuna kn u dim za samo 3 sata Meni je najzesce kaj pola ekipe na popisu nisu vlasnici nego rodbina i mehanicari. Na gumbalu je neki lik sletio ferarijem u neku stalu i nazvao frenda da mu dofuraa novi u sljedeci grad.tolko o ludjacima
__________________ Chuck Norris' tears cure cancer. Too bad he has never cried. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-06-07 Godina: 20
Poruka: 102
![]() | Re: 2,5 milijuna kn u dim za samo 3 sata I kaj je tu čudno imaju para kupuju pile i razbijaju ih i tak buju kupili druge jel oni za te pare nisu crnćili! Logika stari moj da je radil za njega neib ga vozil više od 100 km/h! |
| | |
![]() |
| Tagovi: dim, milijuna, samo, sata |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:48.