| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi 2. Bmw meeting u Zadru u Automobilizam i Motori forumu; Evo ekipa iz Zadra ponovo skupila i mogu reć da je bilo odlično! Nakon što smo popili piće,sjeli smo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-01-07
Poruka: 113
![]() | 2. Bmw meeting u Zadru Evo ekipa iz Zadra ponovo skupila i mogu reć da je bilo odlično! Nakon što smo popili piće,sjeli smo u limene ljubimce i krenili malo u vožnju i naišli za jednu dobru relaciju za ganjačinu... ![]() ![]() ...Onda se Tome zaletio ispitati "stazu": ![]() ...to mjesto je bilo pogodno za obmjerivalje snage:M3 E36 vs. AUDI S3 ...palo je par vrhunski odrađenih drag-ova: ![]() Onda je car Tome malo zapalio M-a: ![]() ![]() .....i nakon toga krenili nabaciti malo slika pila: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eto toliko od mene, za sada.... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: 2. Bmw meeting u Zadru slike su stvarno dobre...nego,jeste razmisljali koliko tih nekoliko BMWa pocuga na tim mitinzima...vjerovatno se vise nego da se skupi 50 fiatista ili opelista...a opet...kad imas taki auto,potrosnja je najmanja stavka ![]()
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: 2. Bmw meeting u Zadru Inace Zadrani su poznati na nesam forumu po jako kvalitetnim okupljanjima, nema ih puno, ali kad se skupe to je onda posteni meeting!! Evo da ne otvaram novi topic, prije par dana moja malenkost je organizirala i jedan meeting u nasoj metropoli, bilo je svega, paljevine, cuge, i nezaobilanog rostilja, jos mi je par decki pomoglo oko organizacije... sve u svemu ja sam jako zadovoljan sa sobom i sa cijelokupnim dogadanjem! Imate tu par slika!
__________________ Decki, hvala vam za zajednicke trenutke osjecaja ponosa. |
| | |
![]() |
| Tagovi: bmw, meeting, zadru |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:16.