| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi 8 veličanstvenih!? u Automobilizam i Motori forumu; ne znam bas zasto si ovu temu nazvao "8 velicanstvenih", po mom misljenju ima puno velicanstvenijih auta od ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: 8 veličanstvenih!? ne znam bas zasto si ovu temu nazvao "8 velicanstvenih", po mom misljenju ima puno velicanstvenijih auta od ovih.... recimo da je jedan pravi primjer velicanstvenog vozila ovo : http://http://www.croportal.net/foru...r-evo-x-25869/ ![]() ![]()
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana Zadnji Uredio dave : 18-08-07 u 14:35. |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 8 veličanstvenih!? Citat:
zato što mi je svako ovo auto na svoj način posebno i moćno,nema velikog kiča i optičkog tunninga.. svako auto mi je lipo ali opet ne preskupo i perverzno bahato ko R.R ili Maybach..meni su ova auta točno pogođena mira ![]() btw.o kojem autu na ovoj stranici ti pričaš,ovo žuto ili ovo crveno??
__________________ slušaj kako grmi,kako more pjeni pitaju te jesu li zaboravljeni... | |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 8 veličanstvenih!? Citat:
nema toga seata niti fićosakija koji može tući hamannovu obradu M5-ice,to auto ima 567 ks i top speed bez limitatora 320 km/h...i sad ćeš mi reći da je fića brža ili neki seat ..
__________________ slušaj kako grmi,kako more pjeni pitaju te jesu li zaboravljeni... | |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: 8 veličanstvenih!? Citat:
![]() uglavnom, mislio sam na ovaj autic 36183.jpg ![]() ![]()
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana | |
| | |
| | #19 (permalink) |
| charolastra | Re: 8 veličanstvenih!? Nije baš neki izbor ali ajde ferarri i to bez ovih dodataka
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: velicanstvenih |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:41.