| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi Ajmo bojkotirati Inu.... u Automobilizam i Motori forumu; Ko ih jebe, kad mogu oni nas, mozemo i mi njih... :... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4 (permalink) | |
| Purger | Re: Ajmo bojkotirati Inu.... Citat:
Još malo pa će 90% ljudi u ovoj državi ići biciklom na posao ! ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ajmo bojkotirati Inu.... Citat:
Neka, neka ... auti će da se voze kad treba Neće više debeloguzi likovi ić autom na trčanje (ovo sam doživio uživo, ekipa je išla autom 500m do nasipa da bi trčali) ![]()
__________________ http://www.dubailand.ae/ | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 903
![]() | Re: Ajmo bojkotirati Inu.... Trebali bi mi bojkotirat, INU, HEP, T-com, McDonalds -McGovnas, CoCa Colu, sve političare -vladu, predsjednika, Sabor....SVE!!! Dići se svi na noge i pokazat toj bagri da nam je dosta jebanja u zdrav mozak, reći dosta i izborit se za sebe!!! ![]()
__________________ "Ne vjeruj ženi koja laže" |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Ajmo bojkotirati Inu.... Citat:
![]()
__________________ nisam zgodan al sam nezgodan | |
| | |
![]() |
| Tagovi: ajmo, bojkotirati, inu |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |