| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi Apoljon's wallpaper corner u Automobilizam i Motori forumu; Na netu se može naći puno slika automobila, štoviše postoje stranice posvećene samo njima, prema tome ja ovu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| SDSS president Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 753
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Apoljon's wallpaper corner Na netu se može naći puno slika automobila, štoviše postoje stranice posvećene samo njima, prema tome ja ovu temu ne bih ni trebao otvarat... Ali ja je ipak otvaram, jer želim pokazati meni drage slike, one koje su se u zadnje dvije-tri godine izmjenile na desktotopu mog računala. Svaki dan ću staviti jednog proizvođača (dva ako stigem). Komentari (slike pogotovo) su dorodošli. ![]() pa počnimo: Alfa-Romeo 147 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 159 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Brera i Spider ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() GT ![]() ![]() ![]() ![]() 8c Competizione ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Apoljon's wallpaper corner Bravo Apoljone, svaka čast na ideji i trudu ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| charolastra | Re: Apoljon's wallpaper corner Šta ovu temu samo ja pratim uz Apoljona? Odlične slike ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Apoljon's wallpaper corner Zavrti mi se u glavi od ovolike ljepote. Vidio sam ovu temu od kad je otvorena, ali nisam ju želio "zagađivati" svojim komentarima jer baš i nisam expert na tom polju, a područje je ogromno. Slike su izuzetne i ima ih jako puno što je za svaku pohvalu. Siguran sam da su mnoge već dobile svoje kopije na radnim površinama forumaša. Samo ti nastavi Apoljone - mnogi ti zavide na ovoj kolekciji. Od mene imaš rep+!
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |