| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi Aston Martin DB9: Europski gay auto godine u Automobilizam i Motori forumu; ma bolio bi me k.... za ljude da imam takav auto, nek ima titulu koju hoce... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 10-12-05 Lokacija: Johhanesburg Godina: 18
Poruka: 250
![]() | Re: Aston Martin DB9: Europski gay auto godine ma jebes gey auto godine bio bi u top 10 i kod hetero da heteri imaju takve top liste i ja bi bilokoji od tih automobila osim mozda micre, ali s veyronom na prvom mjestu. obozavam ga |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Forumaš Plave Krvi Datum registracije: 04-01-06 Lokacija: 'z bregov Godina: 25
Poruka: 1,110
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Aston Martin DB9: Europski gay auto godine meni i dalje nije jasno kak ne kuzite da nisu ti auti pederski, nego pederi smatraju da su to najbolji auti za voznju. jedini auto koji je bas za metrosesualce sa klipom kuruze u paku je mazda mx-5. svi ostali su jako dobri auti, svaki ima neku kvaitetu. npr. bratic mi ima micru, vec 7 godina, niti jedan kvar na njoj nije imao i da mu netko povoljno ponudi ovu c+c ne vjerujem da je nebi uzeo. a on nije gay. eh da. mi zelimo biti europa a ovak smo primitivni. kao da razvijene zemlje briga ko je peder a ko ne... kaj, da pederi kazu da im je metalica najbolja grupa, kaj bi oni bili grupa samo za pedere? i bila bi sramota slusati metalicu? smjesno..........
__________________ aj rest maj kejs |
| | |
![]() |
| Tagovi: aston, auto, db9, europski, gay, godine, martin |
« tuning mix
|
mjuzik in the kar »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:39.