| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi Audi u Automobilizam i Motori forumu; Sta mislite o Marki automobila AUDI ?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| Purger | Re: Audi Imal sam jednom Audi 80 ![]() Kak je to bil dobar auto... ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 975
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Audi Mislim da im je upravo ta etika da su 'bez duše' dio njihovog imidža...Mislim da ciljaju na to da izbor Audija bude rezultat racionalne,hladno donijete odluke...Takav im je i dizaj: vrhunska tehnologija, ali bez ikakvih dizajnerskih 'egzibicija', sve je na svome mjestu, sve ima svoj razlog da bude tamo, nema ništa viška (ne mislim ovo doslovno)...Nešto slično kao i Volvo (ako zanemarimo ovaj zadnji model C30 - mislim da tako zove)....Dakle, bezdušnost je njihov imidž... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: ulica muških prostitutki Godina: 29
Poruka: 5,328
![]() ![]() ![]() | Re: Audi Po broju prodanih primjeraka u visokoj klasi daleko su ispred bmw-a, bilježe porast od 13% u odnosu na isto razdoblje prošle godine. Bmw bilježi lagani pad, meni je audi i dizajnerski vrhunski izgleda, počevši od A3,A4, A5,A6,RS8... Što se tiče alfi hondi i ostalih japanaca, ne mogu primirisati triju audi, bmw i mercedes. Uvjerljivo drže više od 70% svjetskog tržišta luksuznih auta i auta više srednje klase.
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 31
Poruka: 4,384
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | audi je o.k.samo nikad mi nece imati onu neku razinu koju ima bmw i mercedes,zasto?..jednostavno pri spomenu imena bmw i mercedes odman se zna o kakvim se masinama radi,imaju povijest,ime,kvalitetu,dizajn,i ono najbitnije dusu,audi to jos nema.. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| charolastra | Re: Audi Meni se sviđa, volim taj čisti i tehnološki look auta ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: audi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:42.