| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi Audi u Automobilizam i Motori forumu; Moje mišljenje je da su to malo precijenjeni auti isto kao i ostali njemci samo napuhano , razvikano, sa velikom ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #15 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 22-12-07 Godina: 18
Poruka: 1,206
![]() | Re: Audi Citat:
![]() ![]() | |
| | |
| | #16 (permalink) |
| SDSS president Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 801
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Audi prije su za mene audiji bili u rangu vw-a, odnosno stepenicu iznad, ak imaš 80-icu a ne dvojku, onda si baja... ali era dosadnih audija je prošla... mislim da je promjena počela dolaskom novog A6, pogotovo A8 i RS4... ali prava promjena se dogodila dolaskom A5-ice, R8-ice i novog A4 (koji je prejeben btw, osobno najljepši auto više srednje klase...), a sad bi trebao izaći i novi A6... motori su pomaknuti više iza prednje osovine, sve se više koristi quattro pogon, više aluminija... BMW dobiva ozbiljnog konkurenta... kada bih sad išao kupovat auto srednje klase i mogao birati između njemačke trojke, to bi definitivno bio novi A4, BMW trica uz njega izgleda zastarjelo, coupe se još drži... prijašnjih godina to bi sigurno bio BMW, možda Mercedes, ali kako rekoh, promjene dolaze, nabolje za Audi... Zadnji Uredio Apoljon : 24-05-08 u 02:31. |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 22-12-07 Godina: 18
Poruka: 1,206
![]() | Re: Audi Citat:
Prema tome Audi je nekada bio sprednja prema Bmw-u i Mercu,ali danas im se dobro približio. | |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-06-08 Lokacija: Zagreb Godina: 22
Poruka: 368
![]() | Re: Audi Meni su Audii jedino iznutra ljepi, i kvalitetni su oni, ali da ne daj bože moram birat švabu uzeo bi definitivno BMW jer oni još jedini znaju napravit pravi sportski motor i jedini još imaju dušu... Da pogledaš recimo R8, A5 il A4 bez LED-ica, niš posebno! |
| | |
![]() |
| Tagovi: audi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:10.