| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi Auto muzika u Automobilizam i Motori forumu; Ajde ekipa da čujem vaša mišljena!! Stavljam muziku u auto i sad treba odluč... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 09-05-05 Lokacija: duBBBrava Godina: 26
Poruka: 2,603
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Auto muzika Ajde ekipa da čujem vaša mišljena!! Stavljam muziku u auto i sad treba odlučiti šta staviti! ZA sada sam se odlučio smo za MP3 player http://www.ronis.hr/default.asp?sifr...%20DEH-P7700MP I sad još trebam naći zvučnike za prednja vrata i za zadnju policu? ima tko kakvih prijedlga? |
| | |
| | #4 (permalink) |
| -PIMPTATICA- | neznam oćel ti puno pomoć al evo ti link na jedan forum gdje se ekipa dosta kuži. pa možeš malo potražiti http://pungas.com/forum/viewforum.ph...28e1df220c2530
__________________ ---ex moderator--- |
| | |
| | #7 (permalink) |
| V.I.P. Član | moj stari nabavio takav sličan radio ima jako puno funkcija,mp3 player, cd-rw, ekvilajzeri, nemam pojma kolko izlaza i stvarno je super, Sonyev za 350kn novi Prava cijena mu je 1300 kn ![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 09-05-05 Lokacija: duBBBrava Godina: 26
Poruka: 2,603
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
oni su trenutno najbolji!! | |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Citat:
![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-02-05
Poruka: 17
![]() | Trenutno imam starijeg Pioneera P5530MP u autu i jako sam zadovoljan s njim. Stvarno su s tom generacijom ispravili dosta nedostataka od prije (najiritantnija stvar mi je bilo gubljenje kontakta na flip downu - otvoris vrata da stavis cd a on totalno zanijemi!!!), a promijenio sam u autima do sada 4 pioneera i 2 kenwooda. Sa sonyem nemam toliko iskustva osim da na sviranju mp3-ce kad prelazis preko graba totalno gubi poziciju na disku i prestane svirati par sekundi (bratic ga ima u vectri i pizdi od kad ga je kupio). A sto se tice zvucnika preporucujem bilo koji s kevlar membranom i sa sto vecom RADNOM snagom - ne pik-powerom! (imam u gepeku rucno napravljenu kutiju sa no-name subwooferom kojeg sam platio cca 160 kn i tuce bolje od onih sub-mega-giga-basova kompleta za 900 kn!) Samo ti je moja preporuka daako ugradjujes pojacalo ne stedi novca jer tu doista vrijedi pravilo kolko para tolko muzike! |
| | |
![]() |
| Tagovi: auto, muzika |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Muzika za Sex | Baltazar | Baš Razno | 4 | 27-01-07 09:44 |
| kupujem auto do kraja godine, samo pitanje koji? | Kristijan | Auti | 18 | 04-12-05 11:28 |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:49.

:
---ex moderator---

Prava cijena mu je 1300 kn