jesi ti dobio na lotu?:
felge, muzika...
Raspravljate o temi Auto muzika u Auti forumu, dio Automobilizam i Motori foruma; Ajde ekipa da čujem vaša mišljena!! Stavljam muziku u auto i sad treba odlučiti šta staviti! ZA sada sam se ...
jesi ti dobio na lotu?:
felge, muzika...
---ex moderator---
neznam oćel ti puno pomoć al evo ti link na jedan forum gdje se ekipa dosta kuži. pa možeš malo potražiti
http://pungas.com/forum/viewforum.ph...28e1df220c2530
---ex moderator---
hvala
sa pioneer-om nemozes falit to budi siguran. i naravno mislim da je top marka zasada...
a koji autic imas? daj slike malo...
moj stari nabavio takav sličan radio ima jako puno funkcija,mp3 player, cd-rw, ekvilajzeri, nemam pojma kolko izlaza i stvarno je super, Sonyev za 350kn noviPrava cijena mu je 1300 kn
![]()
Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku [photoshop, programiranje, izrada web stranica i ostalo...]
Radar404 <- moj blog
to i ja mislim , a i to isto sam čuo okolo!Pravi autor: igl
oni su trenutno najbolji!!
Jako dobra marka!Pravi autor: alfa
![]()
Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku [photoshop, programiranje, izrada web stranica i ostalo...]
Radar404 <- moj blog
Trenutno imam starijeg Pioneera P5530MP u autu i jako sam zadovoljan s njim. Stvarno su s tom generacijom ispravili dosta nedostataka od prije (najiritantnija stvar mi je bilo gubljenje kontakta na flip downu - otvoris vrata da stavis cd a on totalno zanijemi!!!), a promijenio sam u autima do sada 4 pioneera i 2 kenwooda. Sa sonyem nemam toliko iskustva osim da na sviranju mp3-ce kad prelazis preko graba totalno gubi poziciju na disku i prestane svirati par sekundi (bratic ga ima u vectri i pizdi od kad ga je kupio).
A sto se tice zvucnika preporucujem bilo koji s kevlar membranom i sa sto vecom RADNOM snagom - ne pik-powerom! (imam u gepeku rucno napravljenu kutiju sa no-name subwooferom kojeg sam platio cca 160 kn i tuce bolje od onih sub-mega-giga-basova kompleta za 900 kn!) Samo ti je moja preporuka daako ugradjujes pojacalo ne stedi novca jer tu doista vrijedi pravilo kolko para tolko muzike!