| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi Auto muzika u Automobilizam i Motori forumu; sad bas gledam da si uzmem nesto novo, oko mi zapelo na jednom sonyevom DVD mp3 playeru, cijena oko 2000 ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 09-05-05 Lokacija: duBBBrava Godina: 26
Poruka: 2,603
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
sony ne hvalaSonya ti nebi preporučio... i to još za 2000 kuna! ..pravi dvd mp3 košta puno više para a i šta če ti dvd u autu | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| prof. Foruma | pa na njega stane 6-7 puta vise mp3ca nego na cd... reci konkretno, zasto ne sony? Ne koristim ja to za razglas na koncertu pa da pri ne znam koliko decibela se vidi nekakva mala razlika u visini tona ili sta ja znam... inace, do sad sam imo kenwoodov cd player koji je bio super, ne znam kako bi ovaj sonyev mogao biti losiji... |
| | |
| | #14 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 09-05-05 Lokacija: duBBBrava Godina: 26
Poruka: 2,603
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sony više nije ono šta je neka bio... često se kvare i ne vrije tih novaca ....u vožnji često preskaču.. ....nemaju dobar zvuk... evo samo usporedi pioneer koji ja mislim kupiti za 2000 kuna i taj tvoj sony dvd za 2000 kuna!! Mislim kako se kaže koliko para toliko muzike!!! |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-02-05
Poruka: 17
![]() | E, ako si imao kenwoodov cd player nikako ti ne preporucujem da uzmes sony. Pricam iz iskustva... presao sam iz kenwooda na pioneer i mogu reci da nikada nisam prebolio kenwood... ne znam pioneer ima definitivno bolji i puniji zvuk, ali.. fali mu ono nesto... fali mu duh... To ti je isto kao kad si vozio alfa romeo pa presao na nedaj boze golfa... KATASTROFA!!! |
| | |
| | #16 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-09-05 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,164
![]() | Ja imam u jednom autu: ![]() PIONEER DEH-P9600MP 4 x 50 W mosfet, Digital Signal Processor, MP3 / WMA / WAV CD playback, RDS, BSA, EQ5, Multi-CD Control, CD text, AUX-in, Colour Organic EL, Auto-flap mehanizam, Dvostruki OEL display u boji... ser kenj... kuha... pere .. pegla.. Kad sam ga kupio, bio je sami vrh Pioneer-ove ponude (900 E). Ali u 2 godine je bio 3 puta na servisu... Jedanput izgorio desni kanal, jedanput otkazala poslušnost vrata za CD, jedanput riknulo pojačalo snage... Sreća da sam ga kupio u Munchenu, kod poznatih ljudi, pa je svaki put popravak bio besplatan, ali sam čekao po 3 tjedna.. Btw, kod dužeg slušanja MP3 CD-a, znao se pregrijati i izbaciti CD. Kod običnih CD-a se nije pregrijavao... Što se kvalitete zvuka tiče, sva mosfet pojačala su dobra. To su pojačala A klase, sa vrlo malom deformacijom zvuka. Možda mala zamjerka na Pioneer.. Dosta slabašan prijem radio signala... E kad se sjetim prije 10-ak godina dobrog starog Blaupunkta. Taj je znao loviti radio 101 od Zagreba - Graza... |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 17-02-05
Poruka: 17
![]() | Citat:
Imas pravo za prijem - tu je pioneer dosta los... Ponekad mi zna gubiti signal po gradu!!! Mislim ne izgubi se skroz samo pocne krcati i po podvoznjacima isto. Tu kenwood nije imao problema. | |
| | |
| | #18 (permalink) |
![]() | Vidim da se tu uglavnom vrti rasprava oko Pioneera i Sony-a... Bio sam prošli tjedan u Media-Markt-u Graz-u.... Uglavnom, normalnih CD/MP3 radia skoro i da nema... Od 10 modela 9 su DVD playeri sa ekranima. Cjena? Od 300-900E. Ali sve sami top modeli.... Joj, bilo je slin, slin.... Vidim da tu nitko ne spominje Clarion... A to je jedna vrhunska firma za auto akustiku.. |
| | |
| | #20 (permalink) | |
![]() | Citat:
Clarion paše na mahagonij u Jaguaru....za promjenu od ovih drečavo svjetlećih Light Show modela u Puntićima i sl.... ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: auto, muzika |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Muzika za Sex | Baltazar | Baš Razno | 4 | 27-01-07 09:44 |
| kupujem auto do kraja godine, samo pitanje koji? | Kristijan | Auti | 18 | 04-12-05 11:28 |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:10.