| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi Auto muzika u Automobilizam i Motori forumu; Hebate pa kak si znao da vozim bljuntaca Ali je fakat istina da bi Clarion u puntu strsao ko saka ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #24 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-09-05 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,164
![]() | Citat:
Ali idem slijedeći tjedan opet, pa napravim detaljan izvještaj. ![]() | |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 09-05-05 Lokacija: duBBBrava Godina: 26
Poruka: 2,603
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
A ja sam se odlučio šta ide u auto HU je Pioneer DRH- 7700 MP 2000,00 kuna U vrata ide Hertz EKS 165 S 781,90 kuna Na policu ide Hertz ESX 690 719,68 kuna U bunker ide Kicker u kutiji TCVR10 910,00 kuna i sad moram još samo pojačalo nači!! | |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Regularni forumas | ne znam koji je auto u pitanju, al pazi ak ti ide sub u gepek i cini mi se elipse na zadnju policu da te elipse zatvoris u nekakvu kutiju, najjednostavnije ti je napravit od 18 mm MDF-a, jer ce ti inace pritisak koji stvara sub izbijat membrane od elipsi i to ceti jako kvarit zvuk....koji je auto u pitanju??
__________________ Cover me in honey and throw me to the lesbians... |
| | |
| | #27 (permalink) | |
xsara coupe!!! | |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Regularni forumas | ona ima onak tapeciranu zadnju policu??onak da ju mozes dignut??, velim ti trebal bi elipse zatvorit u neku kutiju , inace ce im pritisak suba izbijat membrane... mozes ti probat ovak , al se meni to desilo pa samo dijelim iskustva...
| | |
| | #29 (permalink) |
| Regularni forumas | i provjeri si kakvi su ti zvucnici sad u prednjim vratima, ja sam isto mislil stavit 16,5 jer je tak veliko izgledalo , a kad sam otvoril ispalo je da su neke bijedne 10-ke.....pa bi u slucaju da ti nisu 16,5 moral stavljat adaptere za njih.
| | |
| | #30 (permalink) | |
da ima policu koja se diže!! Ali ovalci su na polici a kutija izgleda kao na slici ispod i zvučnik neče biti okrenut prema ovalcima nego prema iza!!??' | |
| | |
![]() |
| Tagovi: auto, muzika |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Muzika za Sex | Baltazar | Baš Razno | 4 | 27-01-07 09:44 |
| kupujem auto do kraja godine, samo pitanje koji? | Kristijan | Auti | 18 | 04-12-05 11:28 |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:37.