tu su regaj i malo prošvrljaj .....
www.crocaraudio.com
Raspravljate o temi Auto muzika u Auti forumu, dio Automobilizam i Motori foruma; Hebate pa kak si znao da vozim bljuntaca Ali je fakat istina da bi Clarion u puntu strsao ko saka ...
tu su regaj i malo prošvrljaj .....
www.crocaraudio.com
Cover me in honey and throw me to the lesbians...
dvd player sa ekranom od 300-900 eura? jesi siguran???
Pa sad, ne bih se zakleo, ali su tu negdje... Više sam gledao foto-aparate, objektive i dodatnu opremu...Pravi autor: igl
Ali idem slijedeći tjedan opet, pa napravim detaljan izvještaj.![]()
detaljini izvještaj dobro došao!!!Pravi autor: IggieSlut
A ja sam se odlučio šta ide u auto
HU je Pioneer DRH- 7700 MP 2000,00 kuna
U vrata ide Hertz EKS 165 S 781,90 kuna
Na policu ide Hertz ESX 690 719,68 kuna
U bunker ide Kicker u kutiji TCVR10 910,00 kuna
i sad moram još samo pojačalo nači!!
ne znam koji je auto u pitanju, al pazi ak ti ide sub u gepek i
cini mi se elipse na zadnju policu da te elipse zatvoris u nekakvu kutiju, najjednostavnije ti je napravit od 18 mm MDF-a, jer ce ti inace pritisak koji stvara sub izbijat membrane od elipsi i to ceti jako kvarit zvuk....koji je auto u pitanju??
Pravi autor: Veky
xsara coupe!!!
ona ima onak tapeciranu zadnju policu??onak da ju mozes dignut??, velim ti trebal bi elipse zatvorit u neku kutiju , inace ce im pritisak suba izbijat membrane... mozes ti probat ovak , al se meni to desilo pa samo dijelim iskustva...
i provjeri si kakvi su ti zvucnici sad u prednjim vratima, ja sam isto mislil stavit 16,5 jer je tak veliko izgledalo , a kad sam otvoril ispalo je da su neke bijedne 10-ke.....pa bi u slucaju da ti nisu 16,5 moral stavljat adaptere za njih.
Pravi autor: Veky
da ima policu koja se diže!!
Ali ovalci su na polici a kutija izgleda kao na slici ispod i zvučnik neče biti okrenut prema ovalcima nego prema iza!!??'