| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi Auto muzika u Automobilizam i Motori forumu; nije ti to bitno, stvar je da ces ti na prednjem sicu osjetit pritisak, sub ti stvara pritisak a on ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Regularni forumas | nije ti to bitno, stvar je da ces ti na prednjem sicu osjetit pritisak, sub ti stvara pritisak a on nije samo tam gdje je okrenut, nego ti se on prosiri. Mozes probat ovak slozit pa uvijek kasnije ak oces samo zatvoris ove elipse...
__________________ Cover me in honey and throw me to the lesbians... |
| | |
| | #32 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 09-05-05 Lokacija: duBBBrava Godina: 26
Poruka: 2,602
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
kako misliš da ih zatvorim?? misliš da i za njih napravim kutiju? | |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Regularni forumas | da, napravi dvije male kutije od drva ( MDF 18 mm ), napravis kutiju i s gornje strane napravis rupu za zvucnik , tu kutiju stavis ispod police a elipse s gornj strane i onda to sve priserafis, to ti je malo kompliciranije, najbolje bi bilo kad bi otisao do neke firme koja ugraduje zvucnike pa da njih pitas da ti oni to srede...
| | |
| | #34 (permalink) |
| Regularni forumas | BTW. elipse bi trebale puno bolje zvucati zatvorene u kutijama, trebao bi dobiti puno bolji bass kick od njih... Ista svar vrijedi za prednje, ako se zatvore u kutije( u tom slucaju se rade paneli u vratima zanjih ) imat ces puno bolji zvuk i bass kick...
| | |
| | #35 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
neznam vidjet ču kad to stavim sve u auto!! | |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-11-05
Poruka: 9
![]() | Najbitnija stvar kod dobre muzike u autu je i kao kod kućnog hi-fi-a, a to je da zvučna slika dolazi sprijeda. Treba zaboraviti ovale iza i naprijed u vrata staviti woofere, na komandnu ploču visokotonce i u gepek sub za koji uho ne može registrirati odakle dolazi zvuk. Prednji zvučnici po mogućnosti kevlar, sub u kompresionoj kutiji i sve spojeno preko kvalitetnog trokanalnog ili četverokanalnog (bridge) pojačala. Što se tiče radija nitko nije spomenuo alpine koji je po testovima ipak nr. 1 |
| | |
| | #37 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Evo danas je napokon stavljena zika u auto!!!!!!! U vratima je Hertz ESK165 Na zadnjoj polici je HertzECX 690 I to je spojeno na % kanalno pojačalo Audison SRX5 A sljedeči mjesec još u bunker ide Hertzova kutija sa 30 cm sabom!! Kako se jebeno čuje... ![]() Zadnji Uredio Johnie-Bravo : 30-11-05 u 18:41. |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Gamer Guru | Slazem se sa mojletom nitko nije spomenuo Alpine. Meni je ćaća imao 5 godina starog Alpine-a i mogu vam reci da je (tada) bio dobar (4x40W, cassete, RDS, odlican prijem - RadioRijeka se cula u Slovenskoj Skofija Loki, equilajzer). Tako vjerujem da su ovi novi Alpine-ovi takodjer dobri ako ne i najbolji...
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
![]() |
| Tagovi: auto, muzika |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Muzika za Sex | Baltazar | Baš Razno | 4 | 27-01-07 09:44 |
| kupujem auto do kraja godine, samo pitanje koji? | Kristijan | Auti | 18 | 04-12-05 11:28 |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:37.