| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi Auto muzika u Automobilizam i Motori forumu; alfa kada ćeš navratiti malo do mene? dođi sa autom... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 09-05-05 Lokacija: duBBBrava Godina: 26
Poruka: 2,602
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Joj....momci....pao je jedan sab u bunker!! Kako lupa......a joj...... Hertz EBX 300 R http://www.hertzaudiovideo.com/default_en.htm |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-01-06
Poruka: 3
![]() | Ja sam imao Pioneer deh7700mp i bio mi je stvarno dobar, osim što prebacivanje pjesama traje čitavu vječnost, dok nisam kupio Alpine CDA9851-r i mogu ti reći da mi je to bio potez godine. Nemjerljivo bolji kazetar za mrvicu više novaca. |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-11-05 Lokacija: zagreb Godina: 29
Poruka: 35
![]() | Re: Auto muzika Ja ima kenwood kazic i cd changer spojen, kazić je star jedno 6 godina sa flip down pločicom iza koje guras kazetu, kazetofon je najbolji sto sam vidio i radio s njim, brz, precizan, premotavanje od pjesme do pjesme ako ima rupu, ali ko ga jebe, danas slusam samo cedeve, sprzene, sa textom, sve cita, mogu gore referate snimit, zgodno ak nekom poklanjas pa mu poruku snimis na cd ![]() onda sam ubo pojasalo kenwood PS 500 F, profi pojacalo snage 300w x4, na njega imam spojeno u vratima rcf 13 cm od 200W od kevlara, cca 600 kn u rcf-u u maksimirskoj i rcf visokotonce za koje mislim da su mi zgorili vec davno, ali nekaj dopire iz njih , a na drugi kanal zbriđani sam spojil rcf art 30 cm sa duplom špulom od koje je jedna zgorila jer sam ga spajao na 2 ohm-a, tak da sad slusam sa jednom i dovoljno s obzirom da je to sve u twingu![]() inace kutija u kojoj je subac je bandpass, dobis 3 decibela na postojecu snagu/buku zvicnika samo zbog konstrukcije, ne cuje se van ko iz onih kaj imaju u polici ili kompres kutiju, ali zato se nutra cuje jebeno, izbija bubrege i drobi bubrezne kamence, i to sve za malo para, osim pojacala, ali netko je tu vec spomenuo, to je stvar na kojoj se ne spara, a sve ostalos emoze nac za malo para, relativno malo, subac je 500kn kostao.... pozdrav svim audiofilima! |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Auto muzika Alpine kaj se tiće autoradija cd/mp3/dvd, Focal zuvčniki i wooferi, a pojačala Renegade i nebreš fulati. ![]()
__________________ Ako je abortus ubojstvo, onda je drkanje genocid. ![]() Spider pig, spider pig, does whatever a spider pig does, can he swing, from a web, no he can't, he's a pig! |
| | |
| | #49 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 26-12-07
Poruka: 3
![]() | Re: Auto muzika Citat:
| |
| | |
| | #50 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Auto muzika najbolje je napraviti kvalitetno audio ozvucanje i vise se poslije nema kaj mjenjat....za mene bi to znacilo: neki 2DIN headunit od kenwooda ili pioneera, fino neki procesor i mutimedia manager recimo od alpinea, zatim pojacala 6,4 i 2 kanalna, pa neki zvucnici, pa pasivne skretnice, kondenzatorcic, baterijica za napajanje sustava, i na kraju kvalitetni kabeli za napajanje i zvucnike...ono je da je to velka lova....al zato je muzika i vise nego dobra...
__________________ yooo, breakin out of somethin you dont like it aint always easy okey?...if it got crazy, you think im crazy,well you know what...haaah....dammmmnnn rigghhhttt i ammm....woooooow |
| | |
![]() |
| Tagovi: auto, muzika |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Muzika za Sex | Baltazar | Baš Razno | 4 | 27-01-07 09:44 |
| kupujem auto do kraja godine, samo pitanje koji? | Kristijan | Auti | 18 | 04-12-05 11:28 |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:53.

Ako je abortus ubojstvo, onda je drkanje genocid. 
Spider pig, spider pig, does whatever a spider pig does, can he swing, from a web, no he can't, he's a pig!