| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi Auto muzika u Automobilizam i Motori forumu; Citat: Pravi autor: macor najbolje je napraviti kvalitetno audio ozvucanje i vise se poslije nema kaj mjenjat....za mene bi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 26-12-07
Poruka: 3
![]() | Re: Auto muzika Citat:
![]() | |
| | |
| | #52 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Auto muzika pojačalo za 25 eura? I još k tome kažeš kvalitetno? Pa ne znam baš gdje si to našao. Ako to uopće postoji svakako me obavijesti. ![]()
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." |
| | |
| | #56 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-01-07 Lokacija: RIJEKA Godina: 79
Poruka: 5
![]() | Re: Auto muzika ovakvog slicnog pionira sam kupio i sad cu ga spojiti ove dane, ali ne znam kako da spojim 1 zicu koja ide iz radija na 2 elementa (sistemski kontrolni terminal pojačala snage; i terminal auto antena relaya) e sad ne znam na sta se misli, di se to treba spojit, oba dvije stvari potpuno nepoznate (osim ako se ne radi nekom odvojenom pojacalu koje bi dodavao) i dali ce bit problema ako spojim samo 2 zvucnika (samo zadnje) i dali da masu spajam direktno na neki metal u autu ili ima zica od mase negjde u blizini ( punto jedinica) Pioneer DEH-2020MP Zadnji Uredio sweky : 19-05-08 u 16:56. |
| | |
| | #58 (permalink) | |
| Starter | Re: Auto muzika Citat:
| |
| | |
| | #59 (permalink) | |
| Starter | Re: Auto muzika Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: auto, muzika |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Muzika za Sex | Baltazar | Baš Razno | 4 | 27-01-07 09:44 |
| kupujem auto do kraja godine, samo pitanje koji? | Kristijan | Auti | 18 | 04-12-05 11:28 |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:54.

How else could you capture the world if you don´t attack from the back?
iodlican je. puni mi dva visokotonca i elipse koje se sasvim solidno cuju
. kitu najjači