Idi nazad   Croportal Forum > Automobilizam i Motori > Auti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Auti Raspravljate o temi Auto muzika u Automobilizam i Motori forumu; Citat: Pravi autor: macor najbolje je napraviti kvalitetno audio ozvucanje i vise se poslije nema kaj mjenjat....za mene bi ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 26-12-07, 22:24   #51 (permalink)
Starter

Datum registracije: 26-12-07
Poruka: 3
mahdi100 se izdvaja iz mase
Re: Auto muzika

Citat:
Pravi autor: macor Pogledaj Poruke
najbolje je napraviti kvalitetno audio ozvucanje i vise se poslije nema kaj mjenjat....za mene bi to znacilo: neki 2DIN headunit od kenwooda ili pioneera, fino neki procesor i mutimedia manager recimo od alpinea, zatim pojacala 6,4 i 2 kanalna, pa neki zvucnici, pa pasivne skretnice, kondenzatorcic, baterijica za napajanje sustava, i na kraju kvalitetni kabeli za napajanje i zvucnike...ono je da je to velka lova....al zato je muzika i vise nego dobra...
ma moze se to sve izvest i s malom lovom npr ja imam jedno pojacalo sto sam kupio za 25 eura ali je pojacalo boli glava zato se ne treba zaljecat ni za sta samo treba cekat pravi trenutak kome ce pare da zatrebaju
mahdi100 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-12-07, 01:10   #52 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 7,550
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

pojačalo za 25 eura? I još k tome kažeš kvalitetno?

Pa ne znam baš gdje si to našao.

Ako to uopće postoji svakako me obavijesti.
Odgovori sa citatom
Star 27-12-07, 19:23   #53 (permalink)
Starter

Datum registracije: 26-12-07
Poruka: 3
mahdi100 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Ive_ri Pogledaj Poruke
pojačalo za 25 eura? I još k tome kažeš kvalitetno?

Pa ne znam baš gdje si to našao.

Ako to uopće postoji svakako me obavijesti.
ma ima kod nas u bosni svasta se nadje imam jos jedno pojacalo koje mogu da kupim isto za male pare i onda cu da izvodim nesto sasvim drugo u autu sa bassom od 1 kilovata
mahdi100 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-04-08, 15:02   #54 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 25-02-08
Poruka: 101
BlackSpider

ako tržiš subwoofer evo ga MTX JACKHAMMER najjači subwoofer
Odgovori sa citatom
Star 15-04-08, 08:02   #55 (permalink)
Starter

Datum registracije: 29-12-07
Godina: 19
Poruka: 40
st_blokada se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku st_blokada

meni je isto alpine zakon al trenutno u autu imam pioneer iodlican je. puni mi dva visokotonca i elipse koje se sasvim solidno cuju
st_blokada je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-05-08, 16:54   #56 (permalink)
Starter

Datum registracije: 25-01-07
Godina: 79
Poruka: 5
sweky se izdvaja iz mase

ovakvog slicnog pionira sam kupio i sad cu ga spojiti ove dane, ali ne znam kako da spojim 1 zicu koja ide iz radija na 2 elementa (sistemski kontrolni terminal pojačala snage; i terminal auto antena relaya) e sad ne znam na sta se misli, di se to treba spojit, oba dvije stvari potpuno nepoznate (osim ako se ne radi nekom odvojenom pojacalu koje bi dodavao)
i dali ce bit problema ako spojim samo 2 zvucnika (samo zadnje) i dali da masu spajam direktno na neki metal u autu ili ima zica od mase negjde u blizini ( punto jedinica)

Pioneer DEH-2020MP

Zadnji Uredio sweky : 19-05-08 u 16:56.
sweky je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-05-08, 17:05   #57 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 30
Poruka: 4,492
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

po meni je kenwood zakon..
uvik sam ima kenwood u autu,po meni su br.1!!
ako kome triba prodajem CD jedan dosta povoljno
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-05-08, 15:32   #58 (permalink)
Starter

Citat:
Pravi autor: sweky Pogledaj Poruke
ovakvog slicnog pionira sam kupio i sad cu ga spojiti ove dane, ali ne znam kako da spojim 1 zicu koja ide iz radija na 2 elementa (sistemski kontrolni terminal pojačala snage; i terminal auto antena relaya) e sad ne znam na sta se misli, di se to treba spojit, oba dvije stvari potpuno nepoznate (osim ako se ne radi nekom odvojenom pojacalu koje bi dodavao)
i dali ce bit problema ako spojim samo 2 zvucnika (samo zadnje) i dali da masu spajam direktno na neki metal u autu ili ima zica od mase negjde u blizini ( punto jedinica)

Pioneer DEH-2020MP
evo ovako za te dvi zice jedna ti je za onu antenu na struju (tvornicku sta izlazi iz karoserija ako znas na sta mislin) a ova druga za spijit onaj daljinski sta ide na volan ja sebi nisan pojija ni jednu ni drugu radijo radii i bez toga normalno. a masu bi triba imat izvuceno ako se ne varam u punta jedinice je to smeđa ili siva al ako je nemas produzi iz radija oni minus do vrata ili bilo di na karoseriiji pa probusi rupu i uvidaj vidu i na nju spoji minus.
st_blokada je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-05-08, 15:34   #59 (permalink)
Starter

Citat:
Pravi autor: sweky Pogledaj Poruke

Pioneer DEH-2020MP
a sta se tice zvucnika mozes ti spojit koliko te volja nema ti to veze.
st_blokada je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-05-08, 17:02   #60 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 19-02-07
Godina: 18
Poruka: 230
MadMike se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku MadMike

Citat:
Pravi autor: BlackSpider Pogledaj Poruke
ako tržiš subwoofer evo ga MTX JACKHAMMER najjači subwoofer

ma . kitu najjači

pogledaj malo soundstream, ground zero...
MadMike je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: auto, muzika

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Muzika za Sex Baltazar Baš Razno 4 27-01-07 09:44
kupujem auto do kraja godine, samo pitanje koji? Kristijan Auti 18 04-12-05 11:28

Trenutno vrijeme na forumu: 01:54.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113