| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi Auto navlake u Automobilizam i Motori forumu; Idem si ovih dana stavit navlake za sjedala u autu, bas sam danas se iso raspitat kako to ide i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma | Auto navlake Idem si ovih dana stavit navlake za sjedala u autu, bas sam danas se iso raspitat kako to ide i objasnili su mi da dizajn samih navlaka moze biti kakav god ja pozelim. Zna neko kakav link di ima kakva galerija di mogu pogledat primjere? Oni imaju par slika osnovnih modela, ali nista mastovito... a kad vec dajem milju kuna volio bi da bude nes zakon...
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Auto navlake Svi u Rijeci su mi preporucili ovo mjesto di idem, rade najkvalitetnije sa najboljim materijalom... sveukupno samo navlake dodu oko 900 kn, ali plus tepisi oko milju i nes sitno... nazalost site im je tek u izradi ( http://www.pol-ri.hr/ ) pa nemaju slike primjera dizajna (osim jedne u uvodnom flashu)... Gledo sam i skaj, ali nisam bas odusevljen s tim... Uglavnom, samo moram odlucit kakav cu dizajn, ako naletis na kakav dobar link post it here...
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zagreb Godina: 29
Poruka: 2
![]() | Re: Auto navlake Rade ti dobro oni u Sesvetama Oni baš tapeciraju aute (siceve volane stranice mjenjače ...) MATUS-DESIGN - tapeciranje vozila plovila ... Čini se OK ! |
| | |
![]() |
| Tagovi: auto, navlake |
« Schnitzer Z4
|
bridgestone gume »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Auto Moto Forum | in the club | Recycle Bin | 1 | 14-01-06 16:14 |
| Jedan Auto Moto Forum | in the club | Recycle Bin | 2 | 14-01-06 13:02 |
| kupujem auto do kraja godine, samo pitanje koji? | Kristijan | Auti | 18 | 04-12-05 11:28 |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:50.