ja bi samo volia više saznat ko je stig...
bia je onaj stari što je bia uvik u crnome onda je on kao otiša i doša ovaj al nikad nisu rekli ko je on zapravo
Raspravljate o temi Automobilski Video Box u Auti forumu, dio Automobilizam i Motori foruma; pogledao sam ga na youtubu.... gledao sam taj film i prije...strava...
"Praviš se finjaka, a više si jaja stukla od dupe nego od tavu..."
ja bi samo volia više saznat ko je stig...
bia je onaj stari što je bia uvik u crnome onda je on kao otiša i doša ovaj al nikad nisu rekli ko je on zapravo
bila su nagadjanja da je to hamilton, al ne bi bas reka... iako mi je sumnjiv bio komentar stiga na hamiltonovu voznju tako da je moguce da je to izazvalo pomutnju, samo ima i australski top gear i oni takodjer imaju svog stiga
sve u svemu ko je gleda ovu epizodu s veyronom i zondom se moga dobro nasmijat, jedna od najjacih scena sa stigom, kad je vlaku smrti, ja san umra![]()
stavi to tu![]()
"Praviš se finjaka, a više si jaja stukla od dupe nego od tavu..."
nemogu više prometa napravit za ovaj misec da ne prekoračin pa nemogu skinit novi TG...
ma nevirujen da je louis....kako bi samo stiza voziti f1 i snimati,nema šanse....vrtila se snimka da je neki amer iako čisto nevirujen da bi britanci nekog amera doveli
o tome se dosta raspravljalo i ćesto sun se spominjala imena Jacques Villeneuve ili Damon Hilli Colin Mc Rea prije nego je poginuo....
u svakom slučaju ko je da je vozi savršeno
zna se da je stari stig bia Perry McCarthy a indetitet novog se nezna...
iako meni legendarna scena sa stigom kad on sidi pored bazena naravno u odjelu i sa kacigom a u bazenu pliva ženska isto sa kacigom ka i njegovom
evo i dva filmića
Once and for all this is the identity of the Stig from top gear. The Stig in Black used to be Perry McCarthy but was killed off for revealing his identity. White Stig's name is Ben Collins and he does most of the top gear track tests but since White stig has existed there have been a few guest stigs including Heikki Kovaleinen who drove the F1 car and the Skidoo jump was done by Dan Lang a Swedish snowmobile cross rider.
irm skini zadnju epizodu top geara s12 e4
što baš to kažu da je Ben Collins bili stig
za starog znan evo stavia san i video al ovaj novi
evo sad san malo tražia o Collinsu pa kaže da je gostovao par puta al nigdi nepiše da je baš on stig
Zadnji Uredio ris mb : 27-11-08 u 15:04
i onda ljudi brkaju h2 s h1... jos jedan dokaze nemoci tog samo lookalike auta... samo je jedan hummer, H1