| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi Benzinac ili dizelaš ? u Automobilizam i Motori forumu; Vrlo jednostavno...sta preferirate i zasto ?... |
| Vidi Rezultate Anketa: Šta preferirate ? | |||
| Benzinca | | 39 | 54.93% |
| Dizelaša | | 32 | 45.07% |
| Glasači: 71. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Benzinac ili dizelaš ? iako imam benzinca htio bi imat turbo diesela s malom potrosnjom i hrpom Nm.... tehnologija je danas prosla tako daleko da od "traktora"; kakvi su dizelasi bili prije 20 godina, sada su u svemu bolji od benzinaca..
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Benzinac ili dizelaš ? Dize će uvijek bit dizel, čim malo ostari počne roktat, za staru e-klasu su tvrdili da je nečujna dok je bila nova, a sad se čuje ko traktor. Samo Benzinac
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 442
![]() | Re: Benzinac ili dizelaš ? jos jedan plus za benzinca...mozes plin ugraditi
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Benzinac ili dizelaš ? Uvijek benzin, brži, manja buka i kao što skin2yard reće može se ugradit plin ako baš treba. Dizel manje troši, skuplje mu je održavanje ali koliko se goriva može kupit za 10 do 15 tisuća kuna razlike njih u cijeni... to se isto mora uzet u obzir... ![]()
__________________ Dum spiro, spero. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Benzinac ili dizelaš ? Novi tipovi automobila na dizel gorivo su gotovo savršeni. Pouzdaniji su, trajniji i ne vidim u čemu im je skuplje održavanje. A i ugradnja plina je itekako moguća samo je itekako neisplativa.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
![]() |
| Tagovi: benzinac, dizelas |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:45.