Idi nazad   Croportal Forum > Automobilizam i Motori > Auti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Auti Raspravljate o temi BMW u Automobilizam i Motori forumu; Citat: Pravi autor: Sahataba sto ej ovo mjesavina batmobila, veyrona i nekakvog privjeska za kljuceve? nadan se da ce ostat/...

Odgovor

Opcije Teme
Star 15-06-08, 13:55   #11 (permalink)
Banned

Datum registracije: 22-12-07
Godina: 18
Poruka: 1,206
ribery se izdvaja iz mase
Re: BMW

Citat:
Pravi autor: Sahataba Pogledaj Poruke
sto ej ovo mjesavina batmobila, veyrona i nekakvog privjeska za kljuceve? nadan se da ce ostat/postat samo maketa ili privjesak...
Glavno da si najpametniji uvjek na ovome forumu,ti ideš nekom nešto pričat,ti si jučer tek dozvolu doboi,jebote koliko imaš položeno 2 god,a?
ribery je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-06-08, 14:38   #12 (permalink)
SDSS president

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 801
Apoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masi

nije bitno je li najpametniji ili nije, bitno je da je rekao istinu, auto je ružan

ustvari to nije studija nego nekakva karikatura...

sumnjam da su te slike izdane od strane BMW-a, neki debil se zaigrao u photoshopu...

kada napišeš neki post, klikni narančasti kvadratić "pregledaj poruku", nalazi se odmah pokraj onog za poslati poruku,
on će ti prikazati kako će ti izgledati poruka i vidjet ćeš imaš li pravopisnih grešaka i pogrešno napisanih riječi (zamijenjenih slova unutar riječi), ako ni tad ne primjetiš grešku, imaš 10 minuta da je editiraš pomoću gumba edit u donjem desnom rubu kvadrata u kojem ti se nalazi poruka...

Zadnji Uredio Apoljon : 15-06-08 u 14:44.
Apoljon je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-06-08, 14:45   #13 (permalink)
0000000000000

Datum registracije: 27-03-08
Godina: 21
Poruka: 8,926
Sahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svima

Citat:
Pravi autor: ribery Pogledaj Poruke
Glavno da si najpametniji uvjek na ovome forumu,ti ideš nekom nešto pričat,ti si jučer tek dozvolu doboi,jebote koliko imaš položeno 2 god,a?
da vozacku imam 3 godine, al san isto tako s 3 godine sa starim provodija vrime ispod auta podvucen jer me zanimalo... to sto je BMW nije mjerilo stvar... za vecinu ljudi, tebi naravno je jer si standardna hrvatska primitivcina koja dalje od njemacke trojke ni ne vidi ni ne zeli vidit, jos nemas vozacku najvjerojatnije, shvati ovo ti je PS rad koji je netko napravio iz zafrkancije najvjerojatnije... Apoljon ti je sve rekao izmedjuostalog... a uostalom sto ja bezveze ovo pisem kad znam da nikakve koristi od toga jer ti najbolje znas...
po tebi je elektronika sranje nepotrebno, polovni auto je bolji nego novi i sl... sto triba uopce vise rec...

O.T.
i dalje stojim pri misljenju da je to lose i nadam se da ce ostat samo slika sto je sad...

What's it when a woman talks dirty to a man?
$3.99 a minute.
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-06-08, 18:07   #14 (permalink)
Banned

Citat:
da vozacku imam 3 godine, al san isto tako s 3 godine sa starim provodija vrime ispod auta podvucen jer me zanimalo... to sto je BMW nije mjerilo stvar... za vecinu ljudi, tebi naravno je jer si standardna hrvatska primitivcina koja dalje od njemacke trojke ni ne vidi ni ne zeli vidit, jos nemas vozacku najvjerojatnije, shvati ovo ti je PS rad koji je netko napravio iz zafrkancije najvjerojatnije... Apoljon ti je sve rekao izmedjuostalog... a uostalom sto ja bezveze ovo pisem kad znam da nikakve koristi od toga jer ti najbolje znas...
po tebi je elektronika sranje nepotrebno, polovni auto je bolji nego novi i sl... sto triba uopce vise rec...

O.T.
i dalje stojim pri misljenju da je to lose i nadam se da ce ostat samo slika sto je sad...
Reći ću ti da se ponašaš kao strunjak,ali to nisi jer to se vidi.Stručnjak ne može bit osoba koja ima 3 god položeno i 3 god ležanja ispod auta.Strunjak je osoba koja se bavi s time najmanje 15god,a ne 3 god.
Drugo-ja nikada nisam rekao da je polovni auto bolji od novoga,ja sam rekao da je polovni auto isplatljivi za kupiti od novoga,što je točno.
To šta ti ne voliš Njemačku auto industriju je tvoj problem,a šta se tiče Njemački premium marka(audi,Bmw,Merc) svatko tko imalo zna reći će da su odlični auti.
ribery je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-06-08, 18:17   #15 (permalink)
0000000000000

Sahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svima

ja nisan reka da ne volin njemacku autoindustriju, nikada... al ok. reka san samo da me iritiraju takvi likovi ka ti kojima je to jedino sto postoji.

od 3. do 21. godine... koliko godina dodje... 18!

trece tri godine imam vozacku... vozija san i prije toga, al ne aktivno jer ipak nisan ni ja kreten a ni moji...

ja nisan strucnjak nit se tako ponasam, samo iznosim svoje misljenje i podupirem ga dokazima, a sto si ti?
tite koje ide u srednju i jedva prolazi, nemas vozacku i nepismen si... sto imam vise pricat... a ako cemo u detalje VW je veca od svih tih industrija i izmedju ostalog posjeduje Audi, Lamborghini, Bugatti, Bently, Škodu i Seat... eto tko bi ipak trebao biti na vrhu te trojke... a nije ni u njoj...

a sve sto san ja napravija san iznija misljenje koje nije krajnje zadrto ka tvoje jer tebi nije bitno kako izgleda, sto je u autu nego kako mu znak izgleda...
o tvojim izjavama mislim da nije potrebno mi raspravljati...

$3.99 a minute.
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-06-08, 19:35   #16 (permalink)
Banned

Citat:
ja nisan reka da ne volin njemacku autoindustriju, nikada... al ok. reka san samo da me iritiraju takvi likovi ka ti kojima je to jedino sto postoji.

od 3. do 21. godine... koliko godina dodje... 18!

trece tri godine imam vozacku... vozija san i prije toga, al ne aktivno jer ipak nisan ni ja kreten a ni moji...

ja nisan strucnjak nit se tako ponasam, samo iznosim svoje misljenje i podupirem ga dokazima, a sto si ti?
tite koje ide u srednju i jedva prolazi, nemas vozacku i nepismen si... sto imam vise pricat... a ako cemo u detalje VW je veca od svih tih industrija i izmedju ostalog posjeduje Audi, Lamborghini, Bugatti, Bently, Škodu i Seat... eto tko bi ipak trebao biti na vrhu te trojke... a nije ni u njoj...

a sve sto san ja napravija san iznija misljenje koje nije krajnje zadrto ka tvoje jer tebi nije bitno kako izgleda, sto je u autu nego kako mu znak izgleda...
o tvojim izjavama mislim da nije potrebno mi raspravljati...
Nepismen se vidi tko je
Glumiš strunjaka,ali to nisi jer kao prvo i osnovno malim znanje raspolažeš da bi to bio.Samo ti se iz postova vidi da si prava Dalmatinska primitivčina.
ribery je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-06-08, 19:49   #17 (permalink)
0000000000000

po cemu nisam pismen... jer pisem dalmatinskim dijalektom?

dalmatinska primitivcina... a iz cega to pobogu iscitavas... dragi moj daleko san ja od primitivnog i zadrtog...

a ti bi moga naucit pisat, ja ne glumim strucnjaka, to san ti i gori napisa, al ti citat ne znas ili cu cemu je problem, moje znanje je toliko koliko je i sigurno je mnogo mnogo vece od tvog... a to se lako moze i vidit iz nasih postova...

a stvarno ne zelim komentirat tvoju nepismenost koja je ne ogromna nego ne znam ko te hrvatski pusti da prolazis u skoli...

i dalmatinska ti se pise malim slovom...

znas onaj dio gramatike sa pridjevima koji završavaju na ski, ški, ćki...
iza interpunkcijskiz znakova dolazi razmak, i ne znam sto je to struenjak...
strukturu recenica necu ni komentirati...
ako se toliko toga zelis hvatat

$3.99 a minute.
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-06-08, 19:55   #18 (permalink)
Banned

Citat:
po cemu nisam pismen... jer pisem dalmatinskim dijalektom?

dalmatinska primitivcina... a iz cega to pobogu iscitavas... dragi moj daleko san ja od primitivnog i zadrtog...

a ti bi moga naucit pisat, ja ne glumim strucnjaka, to san ti i gori napisa, al ti citat ne znas ili cu cemu je problem, moje znanje je toliko koliko je i sigurno je mnogo mnogo vece od tvog... a to se lako moze i vidit iz nasih postova...

a stvarno ne zelim komentirat tvoju nepismenost koja je ne ogromna nego ne znam ko te hrvatski pusti da prolazis u skoli...

i dalmatinska ti se pise malim slovom...

znas onaj dio gramatike sa pridjevima koji završavaju na ski, ški, ćki...
iza interpunkcijskiz znakova dolazi razmak, i ne znam sto je to struenjak...
strukturu recenica necu ni komentirati...
ako se toliko toga zelis hvatat
Mislim da na početku svake rečenice ide veliko slovo,prema tome ne znam tko uvjek stavlja malo,a da čitat ne znam onda nebi ni pisao po forumu.
Šta se tiče znanja uvjek oni koji nekim drugima govore kako oni manje znadu,zapravo oni manje znadu nego ovi.Prema tome tvoje znanje je ono nešto najosnovnije,moglo bi se reći tek toliko da znaš nešta o auto industriji.

Zadnji Uredio ribery : 15-06-08 u 19:57.
ribery je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-06-08, 20:02   #19 (permalink)
Sport

Datum registracije: 01-09-07
Poruka: 5,723
xarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavan
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku xarfaxus Pošalji poruku preko MSN-a korisniku xarfaxus Pošalji poruku preko Skype-a korisniku xarfaxus

Nasla se svadjat 2 inzinjera...
koja vam je kifla ni jedan ni drugi nemate pojma o autima...
da imate nebiste se tu prepucavali
nemati ni jedan ni drugi preko 15 godina iskustva sa autima
niti ste automehanicari ili sto ja znam sto.
daj smirite se malo, mislin auto je napravljen u PS-u i sto sad.
Odgovori sa citatom
Star 15-06-08, 20:14   #20 (permalink)
0000000000000

matej... ne moras biti ni inzinjer ni automehanicar da uvidis kako svaki njegov post je nista drugo doli ispad gluposti i to na sve strane...
pa covik ne zna da se kaze ofsajd (offside) ili hrvatski zaleđe, nego kaze opsajd... sto vise imam nadodat na to... auti su samo kraljevska trojka sve drugo je skart i to samo stariji novo ne valja radi elektronike... a sto da kazen na to.

$3.99 a minute.
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 11:17.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114