| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi BMW u Automobilizam i Motori forumu; Citat: Pravi autor: Sahataba sto ej ovo mjesavina batmobila, veyrona i nekakvog privjeska za kljuceve? nadan se da ce ostat/... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| SDSS president Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 801
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: BMW nije bitno je li najpametniji ili nije, bitno je da je rekao istinu, auto je ružan ustvari to nije studija nego nekakva karikatura... sumnjam da su te slike izdane od strane BMW-a, neki debil se zaigrao u photoshopu... kada napišeš neki post, klikni narančasti kvadratić "pregledaj poruku", nalazi se odmah pokraj onog za poslati poruku, on će ti prikazati kako će ti izgledati poruka i vidjet ćeš imaš li pravopisnih grešaka i pogrešno napisanih riječi (zamijenjenih slova unutar riječi), ako ni tad ne primjetiš grešku, imaš 10 minuta da je editiraš pomoću gumba edit u donjem desnom rubu kvadrata u kojem ti se nalazi poruka... ![]() Zadnji Uredio Apoljon : 15-06-08 u 14:44. |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| 0000000000000 Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 8,926
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: BMW Citat:
po tebi je elektronika sranje nepotrebno, polovni auto je bolji nego novi i sl... sto triba uopce vise rec... O.T. i dalje stojim pri misljenju da je to lose i nadam se da ce ostat samo slika sto je sad...
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. | |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 22-12-07 Godina: 18
Poruka: 1,206
![]() | Re: BMW Citat:
Drugo-ja nikada nisam rekao da je polovni auto bolji od novoga,ja sam rekao da je polovni auto isplatljivi za kupiti od novoga,što je točno. To šta ti ne voliš Njemačku auto industriju je tvoj problem,a šta se tiče Njemački premium marka(audi,Bmw,Merc) svatko tko imalo zna reći će da su odlični auti. | |
| | |
| | #15 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: BMW ja nisan reka da ne volin njemacku autoindustriju, nikada... al ok. reka san samo da me iritiraju takvi likovi ka ti kojima je to jedino sto postoji. od 3. do 21. godine... koliko godina dodje... 18! trece tri godine imam vozacku... vozija san i prije toga, al ne aktivno jer ipak nisan ni ja kreten a ni moji... ja nisan strucnjak nit se tako ponasam, samo iznosim svoje misljenje i podupirem ga dokazima, a sto si ti? tite koje ide u srednju i jedva prolazi, nemas vozacku i nepismen si... sto imam vise pricat... a ako cemo u detalje VW je veca od svih tih industrija i izmedju ostalog posjeduje Audi, Lamborghini, Bugatti, Bently, Škodu i Seat... eto tko bi ipak trebao biti na vrhu te trojke... a nije ni u njoj... a sve sto san ja napravija san iznija misljenje koje nije krajnje zadrto ka tvoje jer tebi nije bitno kako izgleda, sto je u autu nego kako mu znak izgleda... o tvojim izjavama mislim da nije potrebno mi raspravljati...
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #16 (permalink) | |
![]() Glumiš strunjaka,ali to nisi jer kao prvo i osnovno malim znanje raspolažeš da bi to bio.Samo ti se iz postova vidi da si prava Dalmatinska primitivčina. | |
| | |
| | #17 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: BMW po cemu nisam pismen... jer pisem dalmatinskim dijalektom? dalmatinska primitivcina... a iz cega to pobogu iscitavas... dragi moj daleko san ja od primitivnog i zadrtog... a ti bi moga naucit pisat, ja ne glumim strucnjaka, to san ti i gori napisa, al ti citat ne znas ili cu cemu je problem, moje znanje je toliko koliko je i sigurno je mnogo mnogo vece od tvog... a to se lako moze i vidit iz nasih postova... a stvarno ne zelim komentirat tvoju nepismenost koja je ne ogromna nego ne znam ko te hrvatski pusti da prolazis u skoli... i dalmatinska ti se pise malim slovom... znas onaj dio gramatike sa pridjevima koji završavaju na ski, ški, ćki... iza interpunkcijskiz znakova dolazi razmak, i ne znam sto je to struenjak... strukturu recenica necu ni komentirati... ako se toliko toga zelis hvatat
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #18 (permalink) | |
Šta se tiče znanja uvjek oni koji nekim drugima govore kako oni manje znadu,zapravo oni manje znadu nego ovi.Prema tome tvoje znanje je ono nešto najosnovnije,moglo bi se reći tek toliko da znaš nešta o auto industriji. Zadnji Uredio ribery : 15-06-08 u 19:57. | |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Sport | Re: BMW Nasla se svadjat 2 inzinjera... koja vam je kifla ni jedan ni drugi nemate pojma o autima... da imate nebiste se tu prepucavali nemati ni jedan ni drugi preko 15 godina iskustva sa autima niti ste automehanicari ili sto ja znam sto. daj smirite se malo, mislin auto je napravljen u PS-u i sto sad. ![]()
__________________ Take this life, i'm right here Stay a while and breathe me in |
| | |
| | #20 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: BMW matej... ne moras biti ni inzinjer ni automehanicar da uvidis kako svaki njegov post je nista drugo doli ispad gluposti i to na sve strane... pa covik ne zna da se kaze ofsajd (offside) ili hrvatski zaleđe, nego kaze opsajd... sto vise imam nadodat na to... auti su samo kraljevska trojka sve drugo je skart i to samo stariji novo ne valja radi elektronike... a sto da kazen na to.
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:17.