| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi BMW E30 M3..Legenda koja živi!! u Automobilizam i Motori forumu; Po meni,najjači M model koji je dosada izašao iz BMW-ove "štale".. Obožavam ovaj auto ! ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma | Po meni,najjači M model koji je dosada izašao iz BMW-ove "štale".. Obožavam ovaj auto !HTML Kod: http://www.autozine.org/Classiccar/html/BMW/M3.html .Zadnji Uredio daidza : 31-07-07 u 10:44. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: BMW E30 M3..Legenda koja živi!! slazem se da je auto super, a o tome da je najbolji M ikad bi se dalo raspravljati...steta samo sto ih nema vise puno ovanih da se ljudi mogu diviti autowp.ru_bmw_mixed_32.jpg2.jpgcu
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: BMW E30 M3..Legenda koja živi!! Po rezultatima koje je postigao na sportskom planu definitivno je najznačajniji M-model(naravno,ako ne ubrajamo M1 u tu konkurenciju koji je ipak početak M priče).Još kad pogledamo kolko je baš ta "M-kockica" napravila za image BMW-a kao proizvođača sportskih vozila,nema se tu što puno raspravljat .Slažem se da su,pogotovo E46 i novi E92,sa tehničkog aspekta napredniji u svakom pogledu.Ali karizmu koju je imao i još uvijek ima E30 nisu postigli(po mom skromnom mišljenju). |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: BMW E30 M3..Legenda koja živi!! Citat:
![]()
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-01-07
Poruka: 113
![]() | Re: BMW E30 M3..Legenda koja živi!! Da bi mogao raspravljati mroao bi imati dobrih iskustava sa svakim od navedenih... Ja imam jako često priliku voziti se u M3 E36 i M3 E46 i mogu reć da je za mene Bmw M kraj svijeta! Kocku nisam imao prilike uopće susresti tako da se u raspravu o njoj nebi upuštao ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: bmw, e30, koja, m3legenda, zivi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:59.

!
.

In German, AMG is pronounced " I am Ghey"