| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi Bmw E30 M3 VS Mercedes 190 EVO u Automobilizam i Motori forumu; Evo jedna čista stvar ukusa, tko što više voli, riječ je o dva velikana Njemačke auto industrije,pa da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 22-12-07
Poruka: 601
![]() | Bmw E30 M3 VS Mercedes 190 EVO Evo jedna čista stvar ukusa, tko što više voli, riječ je o dva velikana Njemačke auto industrije,pa da malo pro komentiramo izgled,kvalitetu,vozne osobine sl..... ![]() ![]() Zadnji Uredio ribery : 21-04-08 u 14:17. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: West Hercegovina Godina: 28
Poruka: 3,931
![]() ![]() | Re: Bmw E30 M3 VS Mercedes 190 EVO stari mi još vozi mercedes 190 2.0 sportline benzinac iz 1991. godine, auto je prešlo 285 000 km i u odličnom je stanju. Tako da sam u ovom slučaju subjektivan i rekao bi mercedes ![]()
__________________ TORCIDA WEST HERCEGOVINA |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 22-12-07
Poruka: 601
![]() | Re: Bmw E30 M3 VS Mercedes 190 EVO Pa da,stvar je ukusa,ja sam recimo za Bmw jer sam obožavatelj te marke,ali daleko od toga svega,ova dvojica su auti za povijest,to su dva vrhunska automobila iz radoblja kraja 80-tih početka 90-tih.Ova dva automobila su pravljeni radi statusa konkurencije,da se vidi što mogu napraviti Bimer i Merc,takve aute nije mogla voziti ona zadnja šljamina ko danas....ova dvojka ima strašan ugled,gdje god se pojavili,to su auti koji su bili jednom i nikada više. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Bmw E30 M3 VS Mercedes 190 EVO mene netreba pitati kaj mislim o ovoj temi..Jedan auto je pravi sportska delicija auto svijeta,drugi to na silu pokušao biti(što naravno ne znači da je loš,lol)..nuff said.
__________________ In German, AMG is pronounced " I am Ghey" |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:20.

In German, AMG is pronounced " I am Ghey"