| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi Bmw E30 M3 VS Mercedes 190 EVO u Automobilizam i Motori forumu; Citat: Pravi autor: carllito ma nema tu lošeg auta,to je u svoje vrime bio vrhunac auto industrije Točno ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 22-12-07
Poruka: 832
![]() | Re: Bmw E30 M3 VS Mercedes 190 EVO Točno tako,samo malu prednost ću dati M3,jer je ona ipak bila nešto više ekspresivnija,nego 190 Evo,ali i 190 Evo je jeben do bola.Ipak ću još jednom reći da se nemože reći da je 190 Evo u banani prema E30 M3,ipak je to bio jedini model koji je mogao stati kraj E30 M3,ostalo sve je bilo ispod njih dvojice. |
| | |
| | #32 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Bmw E30 M3 VS Mercedes 190 EVO Citat:
![]() )..što ne znaći da ti i bilo tko drugo mora tako misliti..Cijenim mišljenje tvoje..i drugih..al to ne mijenja moj stav u vezi ovih auta..sorka ![]()
__________________ In German, AMG is pronounced " I am Ghey" | |
| | |
| | #34 (permalink) | |
![]() | Re: Bmw E30 M3 VS Mercedes 190 EVO Citat:
![]() | |
| | |
| | #38 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 27-02-08
Poruka: 1,003
![]() | Re: Bmw E30 M3 VS Mercedes 190 EVO Molim ljepo ja nikako nisam iša uspoređivat alfu sa njima al sam raka da je bila jako dobra i u dtmu su imali dosta raspekta prema njoj a iskreno nemožeš alfu nazvat poluproizvodom nikako a ni deltu jer ako ćemo gledat neke druge grane motorsporta mislim na reli lancia je obilježila cjelu jednu eru al sed nećemo o tome![]() Svakako da mi treba birat između m3 i 190 evo odgovor je m3 ![]() |
| | |
| | #40 (permalink) | |
![]() | Re: Bmw E30 M3 VS Mercedes 190 EVO Citat:
| |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:41.

In German, AMG is pronounced " I am Ghey"

a ni deltu jer ako ćemo gledat neke druge grane motorsporta mislim na reli lancia je obilježila cjelu jednu eru al sed nećemo o tome