| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi Bmw E30 M3 VS Mercedes 190 EVO u Automobilizam i Motori forumu; Citat: Pravi autor: ribery Nećemo sada o Alfi,ali da se može mjeriti s ovom ovdje dvojicom,nemože. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 27-02-08
Poruka: 1,003
![]() | Re: Bmw E30 M3 VS Mercedes 190 EVO Slažem se u nekom djelovima ![]() Al mislim da nije uredu vrjeđat druge radi njihova mišljenja pogotovo zato jer nitko nije napisa neku glupost,a kad bi ja poćea iznosit svoje mišljene o vozaćima merca i njihovim zagriženim obožavateljima mnogi bi se našli uvrjeđeni |
| | |
| | #42 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 22-12-07
Poruka: 816
![]() | Re: Bmw E30 M3 VS Mercedes 190 EVO Citat:
![]() | |
| | |
| | #43 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
Poruka: 4,439
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bmw E30 M3 VS Mercedes 190 EVO Citat:
![]() to auto kao nije dovoljno cijenjeno niti prestižno kao fiat ili ![]() btw.između Evo i M3 nema pobijednika po meni,stvar preferiranja ![]() Zadnji Uredio carllito : 24-04-08 u 09:22. | |
| | |
| | #44 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 27-02-08
Poruka: 1,003
![]() | Re: Bmw E30 M3 VS Mercedes 190 EVO Citat:
![]() | |
| | |
| | #45 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
Poruka: 4,439
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bmw E30 M3 VS Mercedes 190 EVO Citat:
e s ovim se u potpunosti slažem ![]() nije potriba vrijeđati one koje nemaju isto mišljenje ko ti/ja ![]() | |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: ulica muških prostitutki Godina: 28
Poruka: 4,712
![]() ![]() ![]() | Re: Bmw E30 M3 VS Mercedes 190 EVO AMG ![]() Svaki motor u AMG-u se ručno slaže i na njemu ima pločica sa potpisom koji ga je mehaničar sastavljao
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. |
| | |
| | #50 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Bmw E30 M3 VS Mercedes 190 EVO Citat:
![]()
__________________ In German, AMG is pronounced " I am Ghey" | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:11.