| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi Bmw E30 M3 VS Mercedes 190 EVO u Automobilizam i Motori forumu; Citat: Pravi autor: The_Voice bembara je kolko ja znam brža i to, al ja bi rađe mečku, jer meni ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #63 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-12-07 Godina: 18
Poruka: 1,193
![]() | Re: Bmw E30 M3 VS Mercedes 190 EVO Citat:
![]() | |
| | |
| | #64 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,816
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bmw E30 M3 VS Mercedes 190 EVO dobro neznam kog to zanima... tema wam je e30 vs 190 evo..pa se onda i drzhite te teme.. 200 puta smo vec procitali da ne volite mnogo elektronike da obozhavate beemveje (moj kure također) itd itd... |
| | |
| | #65 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Bmw E30 M3 VS Mercedes 190 EVO oba su mi ali onaj zadnji spojler na meci mi nikako ne paše, samo iz jednog razloga, a to je da je pre previsok i s tim bi mogao u pasti u seljo tuning rubriku
__________________ if ju vont tu bi maj frend put maj dik in yor hend movit left muvit rajt play vit mi evri dej |
| | |
| | #68 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Bmw E30 M3 VS Mercedes 190 EVO sve je stvar ukusa ja cu baš reć da je mercedes bolji a ta usporedba dali je lambo bolji od zastave, je djetinjasta, a opet, lambo nije bolji od zastave za po polju se vozit i po šumi, tako da....
__________________ |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:07.