| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi Bmw M3 E92 vs. Audi RS4 u Automobilizam i Motori forumu; Evo interesira me kojeg bi prije odabrali da kupujete auto te vrijednosti Evo fotke za bolju orijentaciju Evo i malo ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Koji bi prije uzeli!? | |||
| Bmw M3 E92 | | 36 | 59.02% |
| Audi RS4 B7 | | 25 | 40.98% |
| Glasači: 61. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #6 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-03-07 Godina: 23
Poruka: 14
![]() | Re: Bmw M3 E92 vs. Audi RS4 definitivno Bmw...imao sam priliku voziti M3 e46 sa SMG2...i jednostavno me oduševio...što se tiče ubrzanja do ponašanja na cesti... vjerujem da M3 e92 je jedno 30-40% bolji od prijašnjeg modela, a V8 motor je pravi dragulj...cijena je paprena, no tko voli neka izvoli... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Bmw M3 E92 vs. Audi RS4 Moj izbor je definitivno novi M..Po mom skromnom mišlenju,kombinacija ubitačnog motora,prvoklasnog podvozja te stražnji pogon je nenadjebiva.Iako je novi RS 4 veliki napredak na polju handlinga,nisam baš siguran da može konkurirat BMW-u,bar kaj se tice suhih uvijeta vožnje.Po kiši je druga pjesma..Al,iskreno,tko od nas je dovoljno lud na vozi na rubu po kiši? |
| | |
| | #10 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Bmw M3 E92 vs. Audi RS4 M3
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." Prijave za CP virtualnu kladionicu - click |
| | |
![]() |
| Tagovi: audi, bmw, e92, rs4 |
« Audi S5 MTM
|
Alfa Romeo »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:04.