Bmw M3 E92
Audi RS4 B7
Raspravljate o temi BMW M3 E92 vs. Audi RS4 u Auti forumu, dio Automobilizam i Motori foruma; Evo mali brzinski test s tim da je u ovaj krug ušao i mercedes C63 AMG. Zna se tko je ...
Sirotinji i pas kurac pokazuje.
Znam, znam zezam se.![]()
Sirotinji i pas kurac pokazuje.
...do sada sam vozio M3 e36, M5 e34 i M3 e46... te su me vozili u M3 e92 i M5 e60 - auti su BRUTALNI... isto tako vozili su me u s4 karavnu (nije rs, ali i ovo s je dovoljno brutalno)...
...oba automobila su fenomenalna... audi mi je čak i lijepši, ali M je nekako M T A S T I Č A N... kad bi mogao birati uzeo bi M-a...
...iako nema pogon na sva četiri![]()
![]()
NE DAM MAMIĆA NITI ZA ABRAMOVIĆA
...inaće u Ženevi je predstavljen RS5 (V8, 4.2 Fsi, 450 hp) te M3 e92 sa novim paketom (nove lampe, branik itd...)...
...RS5 vs M3 mi bolje "zvuči"... ipak je to kupe protiv kupea...
...ja bi i dalje M-a![]()
...btw evo i jedan klipić gdje M ubije RS (e sad tko i kak je volzil to se ne bi štel mešat)
...počinje oko 1:30 i M bježi za 2-3 dužine... čak i u drugom startu gdje je loše krenuo ipak ga prelazi u cilju...
![]()
Ma Bmw je Bmw, M POWER, audi odlican ali mu je bmw ipak nedostizan
Bmw je uvijek bio No.1 od Njemačkih premium sportaša,tu nema puno raspravljanja,od linija 3.0CSI M1,2002,E30 M3.....dalje nije potrebno ni govoriti.....dovoljno je reći samo za E30 M3 neka mi itko nađe marku u svijetu bilo koju,ili baš auto koji ima više osvojenih utrka i titula od E30 M3.....odgvor je kratak i jasan-NEPOSTOJI ITKO TROFEJNI !![]()
i kad zagrmi cijeli sjever.....nek je nered,nek je lom......ja te volim DINAMOOOOOOOOOOOOOO................
ali uzmite u obzir da je m3 coupe,a rs4 limuzina(obiteljski auto) zato njega m3 nes sitno pere,stavite m3 limuzinu i rs4 limuzinu
Iako ne sumnjam u gušt i sve to kad se sjedne u M3, u ovoj anketi moj izbor je RS4. Zašto?
Pogon na sva 4, puno bolji handling nego u M3, i ono bitnije, DIZAJN..... M3 je usran do bola, izgubili su onu staru liniju, a s druge strane, Audi mi je baš ono, na mjestu....
...ali, postoje u nama neke neprevodive dubine,
postoje u nama neke stvari neprevodive u reči, ne znam...