| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi Bugatti Veyron - red one :D u Automobilizam i Motori forumu; Meni je lijep,a unutra posebno dobro izgleda... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Starter | Re: Bugatti Veyron - red one :D ne bih se bunio... ni u kom slučaju... ![]() POZNATI britanski auto novinar James May natjerao je Bugatti Veyrona do maksimalke vozeći punom brzinom od nevjerojatnih 407 km/h na Volkswagenovoj stazi Ehra Liesen. May je inače jedan od voditelja popularne BBC-ove emisije Top Gear, a ovom je vožnjom definitivno opovrgnuo nadimak Capt‘n Slow. Veyron je pri punoj brzini u stanju potrošiti gume za svega 15 minuta, a spremnik goriva za svega 12. Količina zraka koju motor usisava u minuti jednaka je onoj koju čovjek udahne za četiri dana. Ovakvi podaci uistinu malo koga ostavljaju ravnodušnim. Zanimljivi su i komentari iz studija nakon vožnje u kojoj glavni voditelj Jeremy Clarckson dodaje da se većina superautomobila pri punoj brzini doslovno raspada dok May ima sasvim drukčije iskustvo i to sa najbržim serijskim automobilom na svijetu. "Veyron je savršeno miran čak i pri 400 km/h, a jedno sam pri usporavanju osjetio mali "brr". I to je to" -kaže Capt‘n Slow. Ostaje nam tek zaključiti da Veyronova snaga i performanse nisu samo slovo na papiru već dokaz da se radi o najboljem superautomobilu današnjice. ![]() |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Bugatti Veyron - red one :D Ne znam zasto svi gledaju ljepotu auta. Istina je da i oko zeli svoj dio ali ne znam kako vi, ja osobno kad sjedim u autu ne vidim ga iz vana pa mi to nije ne bitno kako izgleda, bitno mi je kako čupa i drži zavoje.
__________________ Be the change you want to see! Gandhi |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Bugatti Veyron - red one :D Dobar izvana...A cini mi se nekak premalo tehnologije unutra; samo radio..=(
__________________ O utjecaju GTA:SA na ljude Citat:
| |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Bugatti Veyron - red one :D Citat:
Na koncu, sta ce ti radio kad iza imas sinfoniju od 16 cilindara i 1100ks ![]()
__________________ Be the change you want to see! Gandhi | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:50.

29 49.....