| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi Centralni komp. od kabine - elektronika u Automobilizam i Motori forumu; pozdrav ekipa. imam problem pa bi zelio cuti vasa misljenja i savjete, ako ste u mogucnosti naravno prosli petak mi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,375
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Centralni komp. od kabine - elektronika pozdrav ekipa. imam problem pa bi zelio cuti vasa misljenja i savjete, ako ste u mogucnosti naravno prosli petak mi je izgorio centralni komp. od kabine u autu, znaci ne rade mi pokazivaci smjera, svjetlo u kabini, klima, kontrolna ploca (brzinomjer, brojac okretaja) i sl. stvari. motor radi bez problema...znaci nije komp. za motor auto je Citroen Xsara 2000god zvao sam servis kazu da je novi 2700kn i vjerovatno se ceka izvjesno vrijeme dok oni to naruce pa dobiju. piato sam za polovni mogu li to ugraditi...kazu da problem moze biti u kodiranju tj. da li je komp. kodiran...e sad me interesira sta je zaista svaki komp. kodiran za svaki auto (u to nekako sumnjam) ili je nesto drugo u pitanju? mozda je kodiran ovisno o tipu motora, benzin, diesel, kubikaza? da li se to moze dekodirati, pretpostavljam da moze? eto toliko za sada. hvala unaprijed
__________________ |
| | |
![]() |
| Tagovi: centralni, elektronika, kabine, komp |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:09.