| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi Cijena probne registracije u Automobilizam i Motori forumu; Ovako, mogu nabavit jeftino BMW 7, iz 89god u voznom stanju. problem je što mi se ne isplati regatistrirat jer ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cijena probne registracije Ovako, mogu nabavit jeftino BMW 7, iz 89god u voznom stanju. problem je što mi se ne isplati regatistrirat jer je preskupo, a i auto bi vozio jako rijetko, samo za gušt. Pošto je mašina 2.8 i pije ko smuk, a imam i drugi auto. Koliko dođe probna registracija, koliko traje? Da li ima kakvih problema kod registriranja probe pošto auto nije nov? ... i što je s osiguranjem?
__________________ http://www.dubailand.ae/ Zadnji Uredio HornedRapid : 19-05-06 u 18:46. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-12-05 Godina: 26
Poruka: 45
![]() | Re: Cijena probne registracije Probnu regu možeš izvaditi za razne periode, ja sam konkretno vadio na tjedan dana i to me mislim koštalo oko 150 kn. Auto bi trebao zadovoljavati osnovne uvijete na tehničkom, tako da i tehnički moraš platiti. Mislim da jedino ako je nedavno istekla rega, ne treba na tehnički. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Cijena probne registracije moras na tehnicki ako je autu istekla rega,na tehnicki ne moras jedino ako je auto kupljen registriran pa si napravija odjavu i na probama ides doma i doma rjesavas normalnu tablu,mislim da ti probe vrijede tjedan dana max. i da ih smis vadit jednom godisnje za isti auto.....ta 7-ica(to je e32 jel tako?) je neisplativa kupnja zbog cijene odrzavanja i cijene rezervih dijelova....da ne pricam o potrosnji benzine i cijeni registracije.....auto je jaaako tezak za prodat,ako ti se vec vozitako nesto onda mu ubaci plin i registriraj ga.....cijenu probe cu ti saznat danas sutra,prijatelj mi je to napravija... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cijena probne registracije ok, kad saznaš javi. nema veze, auto mogu dobit tak jeftino, da bi ga kupio pa makar samo stajo pred zgradom.
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: Cijena probne registracije Citat:
Može ti ga odnijeti pauk, pa bi kazna mogla biti veća od vrijednosti auta. | |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Cijena probne registracije Citat:
| |
| | |
| | #8 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cijena probne registracije Citat:
![]()
__________________ http://www.dubailand.ae/ | |
| | |
![]() |
| Tagovi: cijena, probne, registracije |
« Multilock
|
Wet Bentley »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:11.