Idi nazad   Croportal Forum > Automobilizam i Motori > Auti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Auti Raspravljate o temi Cijena probne registracije u Automobilizam i Motori forumu; Ovako, mogu nabavit jeftino BMW 7, iz 89god u voznom stanju. problem je što mi se ne isplati regatistrirat jer ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 19-05-06, 18:42   #1 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

Datum registracije: 20-06-05
Godina: 24
Poruka: 2,329
HornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auru
Cijena probne registracije

Ovako,

mogu nabavit jeftino BMW 7, iz 89god u voznom stanju.
problem je što mi se ne isplati regatistrirat jer je preskupo, a i auto bi vozio jako rijetko, samo za gušt. Pošto je mašina 2.8 i pije ko smuk, a imam i drugi auto.

Koliko dođe probna registracija, koliko traje?
Da li ima kakvih problema kod registriranja probe pošto auto nije nov?

... i što je s osiguranjem?

Zadnji Uredio HornedRapid : 19-05-06 u 18:46.
HornedRapid je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-05-06, 19:47   #2 (permalink)
Starter

Datum registracije: 07-12-05
Godina: 26
Poruka: 45
rogerd se izdvaja iz mase
Re: Cijena probne registracije

Probnu regu možeš izvaditi za razne periode, ja sam konkretno vadio na tjedan dana i to me mislim koštalo oko 150 kn.

Auto bi trebao zadovoljavati osnovne uvijete na tehničkom, tako da i tehnički moraš platiti. Mislim da jedino ako je nedavno istekla rega, ne treba na tehnički.
rogerd je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-05-06, 14:53   #3 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 04-10-05
Poruka: 251
Roverandom se izdvaja iz maseRoverandom se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Roverandom Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Roverandom

moras na tehnicki ako je autu istekla rega,na tehnicki ne moras jedino ako je auto kupljen registriran pa si napravija odjavu i na probama ides doma i doma rjesavas normalnu tablu,mislim da ti probe vrijede tjedan dana max. i da ih smis vadit jednom godisnje za isti auto.....ta 7-ica(to je e32 jel tako?) je neisplativa kupnja zbog cijene odrzavanja i cijene rezervih dijelova....da ne pricam o potrosnji benzine i cijeni registracije.....auto je jaaako tezak za prodat,ako ti se vec vozitako nesto onda mu ubaci plin i registriraj ga.....cijenu probe cu ti saznat danas sutra,prijatelj mi je to napravija...
Roverandom je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 22-05-06, 21:27   #4 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

HornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auru

ok, kad saznaš javi.
nema veze, auto mogu dobit tak jeftino, da bi ga kupio pa makar samo stajo pred zgradom.
Odgovori sa citatom
Star 23-05-06, 08:57   #5 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 12-01-06
Poruka: 271
ferrari se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku ferrari

probne rege vrijede i do mjesec dana, moji starci uzeli probne na mjesec samo su skuplje
Odgovori sa citatom
Star 23-05-06, 12:03   #6 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 6,259
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Citat:
Pravi autor: HornedRapid
ok, kad saznaš javi.
nema veze, auto mogu dobit tak jeftino, da bi ga kupio pa makar samo stajo pred zgradom.
Naregistrirani auto ne smije stajati na javnoj površini.
Može ti ga odnijeti pauk, pa bi kazna mogla biti veća od vrijednosti auta.
Maslow je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 23-05-06, 13:44   #7 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 17-02-05
Poruka: 422
Semo je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Semo

Citat:
Pravi autor: Maslow
ne nego ako je auto neregistriran i stoji na jednom mjestu duže od 3 dana smatra se napuštenim!!!
Semo je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-05-06, 08:47   #8 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

Citat:
Pravi autor: Maslow
ma, s tim nemam brige.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: cijena, probne, registracije

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:11.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113