| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi Citroen C5 !? u Automobilizam i Motori forumu; ovo auto me je totalno iznenadilo u pozitivnom smislu,auto je prelipo a s dobrom ponudom opreme i paletom motora ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
Poruka: 4,466
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citroen C5 !? ovo auto me je totalno iznenadilo u pozitivnom smislu,auto je prelipo a s dobrom ponudom opreme i paletom motora uz već tradicionalnu udobnost moga bi postati broj u svom segmentu vrlo lako.. ![]() evo par slika i podataka!! edan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nova limuzina C5 briljantno je prošla Euro NCAP testove sudara i dobila 5 zvjezdica. Citroën je zapravo sigurnost postavio kao prioritet prilikom izrade koncepta svojeg novog modela bez obzira je li riječ o limuzini ili karavan izvedbi. Novi C5 tako ima posebno sigurnu arhitekturu povezanu s paletom vrlo učinkovite opreme koja koristi svu stručnost Marke na tom području. Sada je boravak u tom vozilu doista bezbrižan. U znaku visokog standarda i elegancije, Citroën će 2008. godinu započeti premijernim predstavljanjem javnosti svoje nove limuzine C5 na Salonu u Bruxellesu. Prisutnost u glavnom europskom gradu, od 15. do 27. siječnja 2008. godine, nastavak je na predstavljanje održano 18. listopada 2007. godine na međunarodnoj konferenciji za novinare. Kako bi predstavio taj novi model, konferenciju za novinare održat će Gilles Michel, generalni direktor Marke tijekom novinarskog dana, 15. siječnja 2008. godine. U namjeri da se trajno nastani među vodećim limuzinama više srednje klase u segmentu M2, novi C5 ima snažnu osobnost i ozbiljne argumente. Ono što ponajprije upada u oči kad je riječ o novom C5 jest njegov stil. Elegantan i naglašen, on se neporecivo razlikuje od drugih. Čvrste i aerodinamične linije očigledno su linije trovolumenske limuzine. Kao uspješni spoj dinamičnosti i praktičnosti, prostornost novog C5 na razini je najboljih, bez obzira je li riječ o limuzini ili karavanu vaše mišljenje o ovom autu?? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: Citroen C5 !? najs kar ![]() jako lip dizajn pogotovo unutrasnjost, uznapredovali su s motorima tako da sve u svemu ![]()
__________________ Follow me now and you will not regret Leaving the life you led before we met You are the first to have this love of mine Forever with me till the end of time |
| | |
| | #3 (permalink) |
| charolastra | Re: Citroen C5 !? jako lijepo, malo previše ovih prekidača unutra ali stvarno pogođen auto
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: Citroen C5 !? ye jako je lip takodjer san ga vidija uzivo i sidija u njemu, prostran je i udoban ![]() zivija autoshow ![]()
__________________ Follow me now and you will not regret Leaving the life you led before we met You are the first to have this love of mine Forever with me till the end of time |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Citroen C5 !? ..bas me zanima što će reći vlasnici ovog auta nakon par godina korištenja o kvaliteti i pouzdanosti..nadam se najboljem..bilo bi i vrijeme da francuzi počnu raditi aute kak spada..jer po viđenom,auto je zbilja pristojan..
__________________ In German, AMG is pronounced " I am Ghey" |
| | |
![]() |
« Audi A3
|
Subaru Impreza WRC »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:45.

edan 

In German, AMG is pronounced " I am Ghey"