Idi nazad   Croportal Forum > Automobilizam i Motori > Auti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Auti Raspravljate o temi Citroen C5 !? u Automobilizam i Motori forumu; ovo auto me je totalno iznenadilo u pozitivnom smislu,auto je prelipo a s dobrom ponudom opreme i paletom motora ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 17-05-08, 17:26   #1 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 30
Poruka: 4,466
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru
Citroen C5 !?

ovo auto me je totalno iznenadilo u pozitivnom smislu,auto je prelipo a s dobrom ponudom opreme i paletom motora uz već tradicionalnu udobnost moga bi postati broj u svom segmentu vrlo lako..

evo par slika i podataka!!

edan

Nova limuzina C5 briljantno je prošla Euro NCAP testove sudara i dobila 5 zvjezdica. Citroën je zapravo sigurnost postavio kao prioritet prilikom izrade koncepta svojeg novog modela bez obzira je li riječ o limuzini ili karavan izvedbi. Novi C5 tako ima posebno sigurnu arhitekturu povezanu s paletom vrlo učinkovite opreme koja koristi svu stručnost Marke na tom području. Sada je boravak u tom vozilu doista bezbrižan.

U znaku visokog standarda i elegancije, Citroën će 2008. godinu započeti premijernim predstavljanjem javnosti svoje nove limuzine C5 na Salonu u Bruxellesu. Prisutnost u glavnom europskom gradu, od 15. do 27. siječnja 2008. godine, nastavak je na predstavljanje održano 18. listopada 2007. godine na međunarodnoj konferenciji za novinare. Kako bi predstavio taj novi model, konferenciju za novinare održat će Gilles Michel, generalni direktor Marke tijekom novinarskog dana, 15. siječnja 2008. godine. U namjeri da se trajno nastani među vodećim limuzinama više srednje klase u segmentu M2, novi C5 ima snažnu osobnost i ozbiljne argumente. Ono što ponajprije upada u oči kad je riječ o novom C5 jest njegov stil. Elegantan i naglašen, on se neporecivo razlikuje od drugih. Čvrste i aerodinamične linije očigledno su linije trovolumenske limuzine. Kao uspješni spoj dinamičnosti i praktičnosti, prostornost novog C5 na razini je najboljih, bez obzira je li riječ o limuzini ili karavanu

vaše mišljenje o ovom autu??
carllito je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-05-08, 17:31   #2 (permalink)
Black Tattoo

Datum registracije: 27-03-08
Godina: 21
Poruka: 6,462
Sahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sahataba
Re: Citroen C5 !?

najs kar
jako lip dizajn pogotovo unutrasnjost, uznapredovali su s motorima tako da sve u svemu
Forever with me till the end of time
Sahataba je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-05-08, 18:30   #3 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 19,098
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

jako lijepo, malo previše ovih prekidača unutra ali stvarno pogođen auto

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-05-08, 18:34   #4 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 09-02-08
Godina: 26
Poruka: 908
mentol ima ono neštomentol ima ono neštomentol ima ono neštomentol ima ono neštomentol ima ono neštomentol ima ono nešto
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mentol

stvarno ljep auto, totalno drugačiji od prošlog modela ali na bolje
karavanska verzija mi je bolja od limuzine
mentol je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-05-08, 18:50   #5 (permalink)
Akademik Foruma

carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

vidio sam ga uživo i mogu reći da me je auto oduševilo dizajnom
još je ovaj bio one crne boje koja mu savršeno pristaje
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-05-08, 18:54   #6 (permalink)
Black Tattoo

Datum registracije: 27-03-08
Godina: 21
Poruka: 6,462
Sahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sahataba

ye jako je lip takodjer san ga vidija uzivo i sidija u njemu, prostran je i udoban
zivija autoshow
Forever with me till the end of time
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-05-08, 19:20   #7 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 27-02-08
Poruka: 1,003
ris mb je zabranio reputaciju

Iako nisan ljubitelj francuza to mi je jako lip auto,posebno mi je interjer odlićan sve je futuristički nekeko a opet ništa pretjerano,baš je odličan
ris mb je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-05-08, 19:37   #8 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 07-11-06
Godina: 20
Poruka: 1,091
lotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznat

auto je super, ali ga muči što je francuz i citroen. da je njemac auto bi bio puno popularniji
lotr0510 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-05-08, 20:14   #9 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 29-07-07
Godina: 27
Poruka: 991
bmw_E30 se izdvaja iz masebmw_E30 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku bmw_E30

..bas me zanima što će reći vlasnici ovog auta nakon par godina korištenja o kvaliteti i pouzdanosti..nadam se najboljem..bilo bi i vrijeme da francuzi počnu raditi aute kak spada..jer po viđenom,auto je zbilja pristojan..
Odgovori sa citatom
Star 17-05-08, 20:37   #10 (permalink)
Akademik Foruma

Citat:
Pravi autor: lotr0510 Pogledaj Poruke
...da je njemac auto bi bio puno popularniji

to da i bolje bi drža cijenu..ali što se tiče samog auta meni je pun pogodak i interijer i vanjski izgled,kad sam ga vidio uživo osta sam ugodno iznenađen u smislu zar je to citroen
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:45.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108