| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi Da kupujete novi auto - buđet 100.000 u Automobilizam i Motori forumu; Znači, ko kaj u naslovu piše, da kupujete novi auto (znači novi , ne rabljeni) a buđet vam je do ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,126
![]() ![]() ![]() ![]() | Da kupujete novi auto - buđet 100.000 Znači, ko kaj u naslovu piše, da kupujete novi auto (znači novi , ne rabljeni) a buđet vam je do 100.000 kn, kaj bi uzeli?????
__________________ pametni znaju |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,377
![]() | Re: Da kupujete novi auto - buđet 100.000 Chevrolet (Lacetti), KIA (Cerato) , Hyundai (Accent možda?) , Škoda (Fabia , možda čak i Octavia kad su sniženja) ... tu se može ponešto pristojno pronaći za tu lovu. S tim da ovo lupam napamet ... mislim da su tu negdje po cijeni , ali ne znam točno koliko. Uglavnom , prati malo akcijsku prodaju pa ubodeš možda i bolje na sniženjima. Ne znam kako se sad kreću cijene Astri karavana ... nije skupo auto , a prilično kvalitetno.
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da kupujete novi auto - buđet 100.000 Novi auto za 100 000 kn je bzv kupit, premalo je to para. Moja preporuka je neki auto star3-5 god, za te pare i proći ćeš puno bolje nego s novim
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,126
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da kupujete novi auto - buđet 100.000 Citat:
vec stari a njemu se neda polovni kupovat.. bar mi se tak ćini.. A novi CLIO, bez dodatne opreme dođe 88 somova?
__________________ pametni znaju | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da kupujete novi auto - buđet 100.000 Poledaj si Fiate, ipak mi se čine bolji od Francuza
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-04-07 Godina: 29
Poruka: 331
![]() ![]() ![]() | Re: Da kupujete novi auto - buđet 100.000 Skoda Octavia ili nova Skoda Fabia sa svom opremom ili Opel Astra classic sa svom opremom,a ostane ti jos. WW drze cijenu jako dugo,ali po toj cijeni mozes dobiti jedino Pola. Peugeoti imaju jako skupe dijelove. Fiatu jednostavno ne vjerujem.... Clio mi je ruzan i bezlican kao i sve Renaulti( i jos ruznija seka Dacia) |
| | |
![]() |
| Tagovi: 100000, auto, budjet, kupujete, novi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:44.

pametni znaju