Idi nazad   Croportal Forum > Automobilizam i Motori > Auti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Auti Raspravljate o temi Dali je moguće?!?! u Automobilizam i Motori forumu; thalia 1.4 ...znalci vide da se ne radi o photoshopu! u čemu je trik!?...

Odgovor

Opcije Teme
Star 14-06-07, 22:42   #1 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 16-01-06
Godina: 23
Poruka: 670
zagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku zagi_5 Pošalji poruku preko MSN-a korisniku zagi_5
Dali je moguće?!?!

thalia 1.4
...znalci vide da se ne radi o photoshopu!
u čemu je trik!?
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg IMG_0003_resize.jpg (92.4 KB, 32 pogleda)
Tip Fajla: jpg IMG_0015_resize.jpg (52.1 KB, 41 pogleda)
Odgovori sa citatom
Star 14-06-07, 22:44   #2 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,413
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan
Re: Dali je moguće?!?!

Trik... pri brzini 240, pod broj jedan ne bi mogao mirno držati fotoaparat, da tako lijepa slika ispadne, a pod broj dva, vidjela bi se sjena oko pokazivača jer bi titrao...
I close my eyes and pass away

I don't know who she is
In my dreams she does exist
Her passion is a kiss
And I can not resist
_Aris_ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-06-07, 22:54   #3 (permalink)
Uvaženi forumas

zagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku zagi_5 Pošalji poruku preko MSN-a korisniku zagi_5

pa možda je bila neka savršeno ravna dionica autoceste! a sjena se vidi malčice! al ipak je trik u nečem!
Odgovori sa citatom
Star 14-06-07, 22:57   #4 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,413
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan

Ne mislim na sijenu od svijetlosti, nego sjenu od titranja kazaljke, kad se pribije do kraja, pa ostane sijena kod slikanja:

Auto se mora tresti, pa nije to S klasa...a i da je... ovako bi nekako slika morala izgledati...
I close my eyes and pass away

I don't know who she is
In my dreams she does exist
Her passion is a kiss
And I can not resist
_Aris_ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-06-07, 23:08   #5 (permalink)
Uvaženi forumas

da da, skužil sam! ka jje onda ovo!?
to mi frend poslao...
Odgovori sa citatom
Star 14-06-07, 23:12   #6 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 24-02-07
Poruka: 763
Le frog je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Le frog

Smrdi mi nešto na namještaljku??
Odgovori sa citatom
Star 14-06-07, 23:25   #7 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 06-04-07
Godina: 19
Poruka: 2,179
dave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dave

ja brijem da su to digli prednje kotace na neke cokete i "ganjali" auto...
tako je frend digao u zrak prednji kraj od renaulta 19 1.2 i "vozio" ga....krajnja je bila 230
da nikad nece nestat' sa mojih usana
dave je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-06-07, 23:28   #8 (permalink)
Uvaženi forumas

istina je to kaj veliš sa dizanjem ali u ovom slučaju nije ziher! neki puno lakši štos je u pitanju
Odgovori sa citatom
Star 14-06-07, 23:53   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 06-04-07
Godina: 19
Poruka: 2,179
dave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dave

a mozda se samo urica pokvarena pa su skinuli zastitno staklo stavili kazaljku na 240 i vratili sve na mjesto
da nikad nece nestat' sa mojih usana
dave je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-06-07, 00:00   #10 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 20,045
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Točno ne kužim o čemu se raspravlja

Uzme se isti sat u trgovini i nafrče kazaljka

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: dali, moguce

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 16:11.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113