| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi Daljinsko zakljucavanje u Automobilizam i Motori forumu; Evo juce narucio daljinsko Venom neko, i sutra ce mi doc.. posto nisam dobio s autom nikakav kljuc s daljinskim ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 04-04-08 Godina: 21
Poruka: 154
![]() | Daljinsko zakljucavanje Evo juce narucio daljinsko Venom neko, i sutra ce mi doc.. posto nisam dobio s autom nikakav kljuc s daljinskim itd pa moram ponovo ugradit... jer imam i alarm,al nisam dobio kljuc ..al neka.. pitanje, dal je problem to sam ugradit? neda mi se davat 100+ kn za ugradnju ako nije problem sam to napravit..vidim da nema puno kablova |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Daljinsko zakljucavanje za kaj nisi dobio kljuc...oces rec za alarm ili za kaj...pretpostavljam da imas sam centralno na autu bez daljinskog...alarm je vec druga prica....kaj se tice ugradnje kaj trebas ponovno ugradit...daj malo pojasni to sve...
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() | Re: Daljinsko zakljucavanje imam alarm ugradjen al nisam dobio kljuc, tj komande za njega.. a mozda imam i daljinsko , a nisam dobio kljuc.. kuzis..dobio sam samo 1 kljuc s autom.. jel problem ugradnja daljinskog |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Daljinsko zakljucavanje pa i je...treba pospojiti to da nebi doslo do pregaranja neceg drugog...to trebas ostavit pravom mestru za elektriku jer nije za zajebanciju...posle bus se tukel po glavi kaj ti je nekaj riknulo a nije trebalo... kaj se tice alarma, najbolja opcija ti ga je izvadit van posto nemas kljuc i stavit drugi...a nek ti elektricar pogleda jel imas vec daljinsko pa ak imas mozda uspije skodirat kljuc na novo (tesko da bi se moglo al bar utvrdite kaj imas sve)
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() | Re: Daljinsko zakljucavanje sad je gotovo sutra mi stize daljinsko... tako da nema veze.. a dobio sam s autom papire za alarm, i vidim da ima ona neka sranja za alarm,al nisam dobio komande.al to mi i tako ne treba... sta ce mi alarm |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 31-03-08 Lokacija: Malešnica Godina: 38
Poruka: 172
![]() | Re: Daljinsko zakljucavanje Citat:
Jablanska 80 Zagreb naručiš se u servis i sve riješeno ![]()
__________________ Ne idem na kave... | |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() | Re: Daljinsko zakljucavanje jao da idem u zg zbog toga,, da predjem 500km za to? lol jel ima koja dobra dusa da bi mi htjela pomoci u ugradnji daljinskog u 156? ajd ako ima nek se javi na msn ex-er@hotmail.com |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:06.

..al neka.. pitanje, dal je problem to sam ugradit? neda mi se davat 100+ kn za ugradnju ako nije problem sam to napravit..vidim da nema puno kablova