Idi nazad   Croportal Forum > Automobilizam i Motori > Auti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Auti Raspravljate o temi Dodge Challenger SRT 8 !! u Automobilizam i Motori forumu; evo dokaza da i amerikanci znaju napraviti super auto.. ---- Specifications ---- Price $37,995 Production -- Engine 6.1 liter HEMI V8 ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 08-02-08, 18:19   #1 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 30
Poruka: 4,466
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru
Dodge Challenger SRT 8 !!

evo dokaza da i amerikanci znaju napraviti super auto..

---- Specifications ----

Price
$37,995

Production
--

Engine
6.1 liter HEMI V8

Weight
--

Aspiration
natural

Torque
420 lb-ft

HP
425 hp

HP/Weight
--

HP/Liter
69.7 hp per liter

1/4 mile
under 14 seconds

0-62 mph
low 5 seconds

Top Speed
--

(from Chrysler Press Release) The Ultimate Modern American Muscle Coupe

*

Iconic Dodge muscle car returns after a 35-year absence
*

Design stays true to Challenger heritage while delivering a host of modern amenities and “race inspired, street legal” SRT DNA
*

Powered by a 6.1-liter HEMI® V-8 engine that produces 425 horsepower and 420 lb.-ft. of torque
*

Each 2008 Dodge Challenger SRT8 features limited-edition, numbered dash plaque

Chicago, Feb 6, 2008 - The return of the iconic Dodge Challenger brings what pony car fanatics crave: ground shaking performance, unmistakable design cues reminiscent of the original Challenger, world-class ride and handling characteristics and benchmark braking. On top of that it features a wide variety of modern amenities and technology designed to delight a new generation of driving enthusiasts.
“The all-new Dodge Challenger SRT8 is engineered to give customers everything they want in a modern muscle machine,” said Mike Accavitti, Director – Dodge Brand and SRT Global Marketing, Chrysler LLC. “The new version of Dodge’s American classic boasts tire-smoking performance and head-turning design while offering a wide array of state-of-the-art technology, such as GPS navigation, ‘Keyless Go’ entry, a MyGIG™ infotainment system and UConnect hands-free communication.”

Developed by Chrysler’s in-house performance engineering organization, the 2008 Dodge Challenger SRT8 was engineered with a focus on the five pillars of every SRT vehicle: bold exterior design that resonates with the brand image, a race-inspired interior, world-class ride and handling across a dynamic range, a standout powertrain and benchmark braking.

Dodge will offer the limited-edition 2008 Dodge Challenger SRT8 in three colors: HEMI® Orange, Bright Silver Metallic and Brilliant Black Crystal Pearl Coat. Each two-door, rear-wheel-drive coupe will be produced with a numbered dash plaque, carbon fiberlike hood stripes and will be powered by SRT’s 6.1-liter HEMI V-8 engine that boasts 425 horsepower and 420 lb.-ft. of torque.

With a U.S. Manufacturer’s Suggested Retail Price (MSRP) of $37,995 (including $675 destination), the all-new 2008 Dodge Challenger SRT8 arrives in Dodge showrooms this spring.

The 2008 Dodge Challenger SRT8 vehicles will be manufactured at Chrysler’s Brampton, Ontario, Canada assembly plant.

Performance targets for the all-new 2008 Dodge Challenger SRT8 include a 0–60 mph time in the low 5-second range, 0–100–0 mph in less than 17 seconds, a ¼-mile elapsed time of less than 14 seconds, 60–0 mph braking distance of approximately 100 feet, and a skid pad performance of 0.88 g.

carllito je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-02-08, 20:25   #2 (permalink)
mab
Akademik Foruma

Datum registracije: 23-11-06
Godina: 22
Poruka: 3,564
mab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mab
Re: Dodge Challenger SRT 8 !!

kad je bilo upitno da neznaju napravit dobar auto
Odgovori sa citatom
Star 08-02-08, 20:34   #3 (permalink)
Akademik Foruma

carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: mab Pogledaj Poruke
kad je bilo upitno da neznaju napravit dobar auto

od dana kad su počeli s auto industrijom..po meni
carllito je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-02-08, 20:40   #4 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 3,668
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

E ovaki al crni. Jebo mene pas ak nemres zbog toga dici kamate bar za 10% gore
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 08-02-08, 21:03   #5 (permalink)
mab
Akademik Foruma

Datum registracije: 23-11-06
Godina: 22
Poruka: 3,564
mab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mab

Citat:
Pravi autor: carllito Pogledaj Poruke
od dana kad su počeli s auto industrijom..po meni
ak se tebi ne sviđaju ameri to ne znači da oni neznaju napravit auto, po meni oni imaju super aute
Odgovori sa citatom
Star 09-02-08, 11:31   #6 (permalink)
Akademik Foruma

Citat:
Pravi autor: mab Pogledaj Poruke
ak se tebi ne sviđaju ameri to ne znači da oni neznaju napravit auto, po meni oni imaju super aute

čak nije stvar sviđanja odnosno estetike nego kvalitete i vrijednosti..osim cadillaca koji se jedini može kako tako nositi s europljanima..po meni
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-02-08, 14:24   #7 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 19,098
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Opako izgleda, aj lajk it

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-02-08, 15:17   #8 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-03-07
Godina: 23
Poruka: 3,544
mirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono nešto

odlican je
Odgovori sa citatom
Star 09-02-08, 15:18   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 02-06-06
Godina: 21
Poruka: 3,270
daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi

Stari mi je bolji, više volim stare aute, shelby anyone

Odgovori sa citatom
Star 09-02-08, 15:49   #10 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 01-03-07
Godina: 21
Poruka: 84
blazer se izdvaja iz mase

mislim da znam šta carllito hoće reć
ma amerima auto nije auto ak nema najmanje 6 cilindara i 3000 - 3500 kubika, pa čak ni onaj najobičniji obiteljski, a da se ne govori da mora bit benzinac

uvjek su voljeli pretjerivat u svim sranjima pa tako i u ovim, a kvaliteta je on, srednja, sa bilo kojim europljaninom koji je malo bolji nema šanse ni najmanje

al ipak AMERICAN MUSCLES otkida
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 11:04.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108