| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi Enzo Ferarri 100 godina! u Automobilizam i Motori forumu; Evo na danasnji dan prije STO godina rodio se Enzo Ferarri. On je bio jedan od najpoznatijih ljudi iz povijesti ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Gamer Guru | Enzo Ferarri 100 godina! Evo na danasnji dan prije STO godina rodio se Enzo Ferarri. On je bio jedan od najpoznatijih ljudi iz povijesti automobila. Utemeljio automobilsku tvrtku Ferarri, a njegovi automobili su poznatim u cijelom svijetu. Sretan rođendan Enzo! ![]()
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Gamer Guru | Re: Enzo Ferarri 100 godina! Citat:
Di si Enzo frende, ajd daj frendu jedan Ferarri besplatno, sta je to za tebe. Nego reci ti meni kako si ustao od mrtvih ![]()
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Enzo Ferarri 100 godina! 108 da moj bed ko zna sta sam mislio dok sam pisao samo 100... ajd glavno je to da mu je danas rodjendan.
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
![]() |
| Tagovi: 100, enzo, ferarri, godina |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:08.