| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi Ferrari F430 Scuderia u Automobilizam i Motori forumu; kmeeeeeeeeee ... oćuuuuuuuuuuu ............... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Ferrari F430 Scuderia Evo nekih podrobnijih informacija o ovom ljepotanu s dušom Riječ o brutalnijoj, gotovo trkaćoj verziji modela F430, samo što se neće zvati Challange Stradale, već 430 Scuderia. 430 Scuderia je sa 1250 kilograma čak 100 kilograma lakši u odnosu na standardni F430. 4,3-litreni motor V8 razvija 510 KS pri visokih 8500 o/min, što daje specifični omjer snage i mase od svega 2,45 kg/KS. Automobil je također dobio novi ispušni sustav, novu kontrolu trakcije koja objedinjava E-Diff elektronski kontrolirani diferencijal s F1-Trac kontrolom trakcije i stabilnosti. Standardni dio opreme je i automatski F1 mjenjač koji skraćuje izmjenu brzina za 60 milisekundi. 430 Scuderia javnosti će biti predstavljen na nadolazećem auto salonu u Frankfurtu, a automobil će predstaviti Michael Schumacher.
__________________ Gutta cavat lapidem,non vi sed saepe cadendo. (Kap buši kamen, ne snagom, već čestim kapanjem.) |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: Ferrari F430 Scuderia Da mi je na tjedan dana ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| charolastra | Re: Ferrari F430 Scuderia Mogu ti biti prijatelj? ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #8 (permalink) |
| charolastra | Re: Ferrari F430 Scuderia Mogu ti onda stvarno biti prijatelj? ![]() Imaš ti koju sliku da vidimo to čudo?
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
Poruka: 4,492
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ferrari F430 Scuderia Citat:
taj ferarri nije moje vlasništvo ali ko da i je jer to mi je tetin koja ima kuću blizu Šibenika a ferrari joj je tokom godine tu u garaži ko i lexus (malo stariji model,mislim 99 god) a teta inače živi u Chikagu... ja sam zadužen za đir tu i tamo,niko ti ne brani nevirovati pa eto,ako te zanimaju detaljnije tablice ili nešta meni vidljivo pitaj pa se tako uvjeri jer slika nemam.. | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| charolastra | Re: Ferrari F430 Scuderia Ma zajebavam se, zašto ti ne bi vjerovao ![]() Što reći, blago tebi ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: f430, ferrari, scuderia |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:19.

Mogu ti onda stvarno biti prijatelj?