| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi Ford Mustang u Automobilizam i Motori forumu; bebe... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Photoshop freak | Ford Mustang bebe ![]()
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas | ja skoro kupio eleanor (to je onaj iz gone in 60 seconds), nasao sam covjeka koji je tvrdio da ima isti takav iz karlovca za 5000 eura ali nazalost bio je 2 godine stariji, predji kraj je identican ali zadnji kraj je drugaciji, svjetla su okomito a nije mi se dalo jebat sa doradom da napravim isti ko iz filma, pa ako ko ima takav, slobodno nek mi se javi, kupujem odmah inace, taj auto se da nabrijat do 600 konja u 2 dana ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Gamer Guru | Ti si poblenavio, ko da je bitno oce biti isti zadnji kraj ili nece... pa lako to kasnije sredis da imam para ja bi to odmah pazario pogotovo ako je u dobrom stanju.
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Gamer Guru | Inace da svi znaju: Shelby GT 500 - pripada mu "kodno" zensko ime Eleonor. Slika:
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Photoshop freak | i ja imam jednoga svako ima barem jednoga ![]()
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Gamer Guru | Citat:
Ne vjerujem u to. Mozda da ga poslikas da vidimo i ako prodje nasu kontrolu da nije Photoshopiran (pod vodstvom maestra Flasha) vjerujem u to.
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku | |
| | |
![]() |
| Tagovi: ford, mustang |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Alan Ford (1-112) - Download | Gogy | Baš Razno | 10 | 21-08-08 12:53 |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:05.