| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi gdje rentat FERRARI-a ??? (kolko love ???) u Automobilizam i Motori forumu; gdje je najpovoljnije "posudit" OVO ............. ?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 1,969
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: gdje rentat FERRARI-a ??? (kolko love ???) Kod mene u garaži ima 2 takva pa ti posudim jedan...... ![]() Cijena? Pa ništa posebno, kojih 1000 ojra po kilometru plus da ga natankaš i očistiš.......... ![]() (A sada ozbiljno: nema kod nas u Hrvatskoj takvih auta za rentanje....... Mi smo ipak malo manje zahtjevni pa smo zadovoljni i sa rentanom bembarom.... )
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: gdje rentat FERRARI-a ??? (kolko love ???) takvo nesto imas u gotovo svakom ducanu u kojem se prodaje oprema za kopjutere ![]() ferrari-ev volan i pedalici dodu cca 400-500kn![]() ![]()
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: gdje rentat FERRARI-a ??? (kolko love ???) Kod nas nažalost nigdje, inače vani bi te došao oko 1500 eura za vikend, barem je prije bila takva cijena
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: gdje rentat FERRARI-a ??? (kolko love ???) Vani ti je od 1000-5000 eura po danu, ovisi o autu i danu (vikend ili preko tjedna), s tim da u toj cijeni imas uracunato 100km, svaki km preko toga mislim da se placa 50 eura otprilike. Naravno, benzin moras napuniti do vrha kad ga vracas. Skup sport, nema sta ![]()
__________________ Be the change you want to see! Gandhi |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: gdje rentat FERRARI-a ??? (kolko love ???) jeftinije ti je curi platit cugu......ne moras ovako heheh
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: gdje rentat FERRARI-a ??? (kolko love ???) kod nas nigdi....a vani preskupo....rade ti rentaj yugu pa s tim curu pokupi....jeftinije ti je....a ak je sponza....a pitaj ciku marica mozda posudi scagllietija.....lol...
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 1,969
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: gdje rentat FERRARI-a ??? (kolko love ???) Ispada da ti je moja garaža najisplativija opcija.... ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-09-07 Godina: 22
Poruka: 19
![]() | Re: gdje rentat FERRARI-a ??? (kolko love ???) Jao druze koja bi budala dala ferari jos vecoj budali. Uglavnom ako zelis da te svi gledaju uzmi bmw 5,7 nadji dali netko ili ako zelis biti slavan corrado vr6 turbo 5,5 sekundi do 100 i nemas brige auto ide do 250 dok kazes keks ima jedan prblem 20 litara trosi a prije nego ces 250 provjeri kocnice da nebi bilo zid
__________________ Hali Gali Halid - Hajde da se drogiramo http://www.youtube.com/watch?v=GOYwZ3_eRjA Hocu i ja da se malo smijem |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:28.

gdje je najpovoljnije "posudit" OVO ............. ?

Hali Gali Halid - Hajde da se drogiramo