| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi Golf 3 ili Fiat Bravo ?! u Automobilizam i Motori forumu; Pozdrav kao prvo... Ovako... spreman sam dati nekih 3 500 do max. 4 000 eura za auto! Nakon dugog trazenja, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-07-07
Poruka: 86
![]() | Pozdrav kao prvo... Ovako... spreman sam dati nekih 3 500 do max. 4 000 eura za auto! Nakon dugog trazenja, izbor je pao na dva auta - Golf 3, i Bravo! Golf je 94.god, 1.9 TDI, motor servisiran, ima knjizicu, garanciju... Tehnicki mu istjece u 5.mjesecu. A cijena je 3 700 Eura! Bravo je 97.god, 1.9 TD... Ima tehnicki. Cijena je 3 500 Eura! Nisam ga probao, jer je u drugom gradu, ali ne cini mi se los! Evo vam par slika jednog i drugog pa recite sta mislite, koji je bolji ?! Golf: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bravo: ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 27-02-08
Poruka: 1,003
![]() | Re: Golf 3 ili Fiat Bravo ?! Mislim da su to malo visoke cijene za te aute posebno za golfa ipak će skoro 14 godina a vjerujem da i pređena kilometraža nije mala.Što se tiće komfora i udobnosti oba auta su podjednaka a i motori su im slični možda mi je malo uvjerljiviji golfov 1.9 tdi. Ja bi se prije odlučio za fiat bravo jer je noviji ali svakako bi bilo dobro poć ga vidit i provozit malo ako je moguće. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-03-08
Poruka: 14
![]() | Re: Golf 3 ili Fiat Bravo ?! Uzmi onog za kojeg mislis da je u boljem stanju. To kod rabljenih ispada bitnije nego sama marka. Moj izbor bi bio bravo. Noviji je, meni puno ljepsi, ima jeftinije dijelove... Ali jedno pitanje, zasto bas dizel ? Odrzavanje dizela je u principu skuplje, i platis ga vise u startu Kaj se tice brava najbolji izbor je 1.6 16v, sto je odlican i relativno neproblematican motor. A i ide cak. Samo trosi 10l ![]() I zakaj bas taj bravo ? ( mislim vidim da je slika s jakusevca ako se ne varam pa mi nije jasno ) Velik izbor otezava stvari, al uz dobar trud imas ok sansu da nadjes nesto u dobrom stanju ![]() Jer bravaca ima puno, i po jakusevcu i ovak. Vjerujem da si vec puno toga pregledao u potrazi za autom, ali ako nisi u mogucnosti npr ic na jakusevac svako malo i sl., imas puno auta s jakusevca stavljenih na sajtu Oglasnik vozila na internetu - 4KotaÄŤa - 4 KotaÄŤa Zadnji Uredio Twilight : 15-03-08 u 23:04. |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 22-12-07
Poruka: 832
![]() | Re: Golf 3 ili Fiat Bravo ?! Citat:
| |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-12-07 Lokacija: Lovran Godina: 23
Poruka: 1,272
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Golf 3 ili Fiat Bravo ?! Da nije dizel uzeo bi Fiata, ali Fiatovi dizeli nisu baš poznati po pouzdanosti. A za ovaj Golf ti je previše dat toliko para, Golfovi su inače precijenjeni i previše koštaju, možeš kupit puno bolji auto za te pare. Meni inače nije jasno zašto ljudi recimo kad kupuju novo auto idu kupit golf koji je 5 000 eura skuplji od ostalih u svojoj klasi, a nije niš kvalitetniji. Ali ovako polovno možda golf da uzmeš, makar ćeš ga moć prodat isto po nekoj solidnoj cijeni ako budeš kasnije prodavao. ipak mislim da bi se dalo nać nešto bolje osim ova dva, recimo neki Fiat benzinac, dosta su jeftini za kupit polovno.
__________________ |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 18-03-07
Poruka: 51
![]() | Re: Golf 3 ili Fiat Bravo ?! Možeš za te pare naci i renault-a megane-a, renault ima dobar motor i udobniji je od ta dva,golf i bravo malo su pre tvrdi, a između ta dva bolji je bravo, golf III je najgora serija golfa tako da... |
| | |
![]() |
| Tagovi: bravo, fiat, golf 3, ponuda, potraznja |
« Namjestaljka
|
Trazim Savhet »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:41.