Idi nazad   Croportal Forum > Automobilizam i Motori > Auti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Auti Raspravljate o temi Golf 3 ili Fiat Bravo ?! u Automobilizam i Motori forumu; brava uzmi...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-03-08, 17:32   #31 (permalink)
Banned

Datum registracije: 30-09-07
Godina: 18
Poruka: 179
microstratix se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku microstratix Pošalji poruku preko Skype-a korisniku microstratix
Re: Golf 3 ili Fiat Bravo ?!

brava uzmi
microstratix je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-03-08, 18:57   #32 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 22-12-07
Poruka: 1,193
ribery se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Agness Pogledaj Poruke
za Riberya
jbg sada,ti se nemožeš pomirti sa činjenicom da nisi u pravu.
ribery je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-03-08, 18:57   #33 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 07-07-07
Poruka: 1,456
laaCoo se izdvaja iz mase

golf
laaCoo je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-03-08, 20:16   #34 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 28-11-07
Poruka: 122
Hiperaktivo se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: ribery Pogledaj Poruke
Što reče.....ovo nemože izvaliti ni psihijatriski slučaj.....
Ne želim popit ban pa nebi komentirao tvoj post al u svakom slučaju bilo bi ti dobro da malo proučiš motore ako ne to, barem pročitaj nekoliko tekstova na netu...
S druge strane jedino čovjek s ispodprosječnom inteligencijom bi preplatio kantu poput golfa.
Da se mogu usporedit izgled auta sa izgledom čovjeka, Golf bi bio negdje u rangu Riberya pa ti je možda zato prirastao srcu
Hiperaktivo je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-03-08, 20:34   #35 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 22-12-07
Poruka: 1,193
ribery se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Hiperaktivo Pogledaj Poruke
Ne želim popit ban pa nebi komentirao tvoj post al u svakom slučaju bilo bi ti dobro da malo proučiš motore ako ne to, barem pročitaj nekoliko tekstova na netu...
S druge strane jedino čovjek s ispodprosječnom inteligencijom bi preplatio kantu poput golfa.
Da se mogu usporedit izgled auta sa izgledom čovjeka, Golf bi bio negdje u rangu Riberya pa ti je možda zato prirastao srcu
Meni Golf nikada nije pristajao u srcu nit će......ovo što sam naveo da je Golf kvalitetniji nego Fiat,to je sigurno točno,to će ti reći i svaki iskusni mehaničar koji poznaje ta dva auto malo bolje od tebe i tebi sličnima.Oduvjek se je znalo da je TDI radio malo bolje motore od JTD,a to će ostati zauvjek.Pogledajte vodeće dizele motore na svijetu i shvatite tkoja zemlja pravi najbolje dizel motore na svijetu,onda će te tek shvatiti tko dominira svijetom.Više mi se neda zamarti s vama jer ste toliko zapeli za te talijanske poluproizvode,kojima je kvaliteta ravna Stojadinu iz 1985god.
ribery je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-03-08, 21:25   #36 (permalink)
Starter

Datum registracije: 13-03-08
Poruka: 14
Twilight se izdvaja iz mase

I ovaj topic se pretvara u jos jedno pljuvanje po talijanima, ili suprotno, po golfu. Samo zato jer se neki ne daju uvjeriti u neke cinjenice.
Za pocetak :
1.9 TD motor iz brava - nisam toliko upoznat, ali sam nesto prozujao po netu i smatra ga se jako dobrim
1.9 JTD o kojem je isto tu bilo rijeci - motor koji je hvaljen na sve strane kao jedan od najboljih dizela itd.... i to je cinjenica
Dalje :
svaki auto se kvari, a ne samo talijani. to nekima mora uci u glavu. Ali ne, kod nas su dva tipa ekipe : jedni govore uzmi japanca, toci i vozi, drugi govore nema do svabe ( VW konkretno ). ostalo sve je skart, poluproizvodi itd. pa dokle ce to tako bit ?! Sve je relativno, nisu svi japanci ili svabe 100% pouzdani niti se svi talijani 100% kvare. A kad to sjedne, odnosno kad se pocne malo objektivnije razmisljat, stvari se zakompliciraju. Znam kako to ide, i ja sam nekad mrzio i pljuvao sve ( a pogotovo talijane ) osim VW-a , Audija, BMW-a i Mercedesa. Takvo razmisljanje nema nikakvih temelja osim tvrdoglavog, izrazito subjektivnog stava izgradjenog na hrpi stereotipa. Ja eto sad vise tako ne gledam na aute, i cak su mi talijani sve drazi i drazi.

A sto se golfa tice, cijene polovnih kod nas su stvarno prevelike. Ma i da je pouzdan kolko se prica, to je vise od 10 godina star auto. A star auto se kvari, neki vise neki manje, ali se kvari i to je cinjenica. I onda neko plati 4000-5000 eura za vise od 10 godina star golf i misli da je pametan jer to je vw. ja cu samo rec neka mu je sa srecom.

Kaj se tice golfa opcenito, od svih 5 generacija najvise je kritika pretrpila upravo 3. generacija, od lose motorizacije kombinirane s velikim porastom u tezini u odnosu na golf II, pa losije dinamicke osobine, nekvalitetna i ruzna unutrasnjost u odnosu na konkurente u tom razdoblju itd.
evo jedno zanimljivo citanje u vezi s tim ( nije nista sluzbeno da se razumijemo, ali moze biti korisno za procitati) :
http://forums.fourtitude.com/zerothread?id=3699687

I ovo sve za golf III ne znaci da taj auto u globalu ne valja. Sigurno valja, ali treba ga nac u dobrog stanju. I cijena mu treba biti manja, jer tolko dobar/bolji nije. Onda bi ga mozda i kupio.... ali samo mozda jer mi se osobno ne svidja, i zapravo bi uvijek, kad bi imao dilemu kao sto je ova u naslovu topica, odabrao radije bravo, i to 1.6 16v . Jer mi je ljepsi, jer mi se svidja motor itd. , a ne zato jer se fiat ne kvari.
Kvarove bi pokusao smanjiti na dva nacina, koja su uostalom i jedina dva nacina : 1. tako da nadjem onog u dobrom stanju, 2. kad ga kupim da ga redovito i uredno odrzavam.
I to vrijedi za SVAKI auto.

Uf predugacak post
Twilight je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-03-08, 22:48   #37 (permalink)
Starter

Datum registracije: 23-05-07
Poruka: 62
iceman206 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: ribery Pogledaj Poruke
.Oduvjek se je znalo da je TDI radio malo bolje motore od JTD,a to će ostati zauvjek.Pogledajte vodeće dizele motore na svijetu i shvatite tkoja zemlja pravi najbolje dizel motore na svijetu,onda će te tek shvatiti tko dominira svijetom.
Da, zato se i PD tehnologija gasi i VW ide na CR tehnologiju

Pogledaj malo koju tehnologiju za dizel motore koriste BMW, Audi A8 i A6,
iceman206 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-03-08, 07:57   #38 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-02-08
Godina: 25
Poruka: 1,426
Agness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznat

Ribery, koji je tebi bolji auto golf3 ili bravo???

hehehe, pa sta si zapeo ko mutav, i naravno da je golf bolji od brava, ali golf 3 najgori golf ikada proizveden (kad smo kod mutavosti, hehehe, tko je mutaviji...ccc , salim se)
bolan sve 5, ima i drugih izuzetno dobrih trema, prosvrljaj, samo te na autima srecem
Agness je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-03-08, 08:25   #39 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 16-01-06
Godina: 23
Poruka: 668
zagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku zagi_5 Pošalji poruku preko MSN-a korisniku zagi_5

bravo
bolji motor, ljepše izgleda, još ak je uščuvan donekle...
podvozje svakako provjeriti
Odgovori sa citatom
Star 19-03-08, 09:43   #40 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 29-07-07
Godina: 28
Poruka: 1,024
bmw_E30 se izdvaja iz masebmw_E30 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku bmw_E30

golf definitivno..nije Apolon,al je po svim realnim pokazateljima bolji auto od Fiata..Pouzdaniji je,drži bolju cijenu kao rabljeni,puno kvalitetnije izrađen automobil od Brava..mislim,treba li jos išta nadodati?Je precijenjen..al to nije bez vraga..
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: bravo, fiat, golf 3, ponuda, potraznja

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 16:10.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114