Idi nazad   Croportal Forum > Automobilizam i Motori > Auti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Auti Raspravljate o temi Golf 3 ili Fiat Bravo ?! u Automobilizam i Motori forumu; golf iz mnogih razloga,fiata ni pod razno...

Odgovor

Opcije Teme
Star 19-03-08, 11:37   #41 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 31
Poruka: 4,411
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru
Re: Golf 3 ili Fiat Bravo ?!

golf iz mnogih razloga,fiata ni pod razno
carllito je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-03-08, 15:10   #42 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 22-12-07
Godina: 18
Poruka: 1,193
ribery se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: bmw_E30 Pogledaj Poruke
golf definitivno..nije Apolon,al je po svim realnim pokazateljima bolji auto od Fiata..Pouzdaniji je,drži bolju cijenu kao rabljeni,puno kvalitetnije izrađen automobil od Brava..mislim,treba li jos išta nadodati?Je precijenjen..al to nije bez vraga..
Napokon se našla osoba koja se razumije....jer ovim tu auto-maherima nemožeš utrditi u glavu da je Golf bolji od Brave....ako rečeš odma ispadaš seljačina,jer hvališ VW.....

Zadnji Uredio ribery : 19-03-08 u 15:14.
ribery je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-03-08, 15:13   #43 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
Pravi autor: carllito Pogledaj Poruke
golf iz mnogih razloga,fiata ni pod razno
Pa to će reći svaka osboba tkoja imalo poznaje auto industriju,ja ponovno neću tvrdjeti da je Golf pravi automobil,i da nema konkurencije jer ima puno boljih od Golfa automobila......ali ponovno Golfa i Fiata se nemože uspoređivati po kvaliteti i pouzdanošću.
ribery je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-03-08, 19:35   #44 (permalink)
Akademik Foruma

carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: ribery Pogledaj Poruke
...ali ponovno Golfa i Fiata se nemože uspoređivati po kvaliteti i pouzdanošću.
možda neko i može al tu za mene dvojba ne postoji
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-03-08, 21:27   #45 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 28-11-07
Poruka: 122
Hiperaktivo se izdvaja iz mase

Citat:
Nit za mene, sramota je za bilo koji talijanski auto da se uopće uspoređuje s nečim kao što je golf

I ne kužim zašto mi ne odgovoriš u temi o Ferrariju, nudim ti 10,000 kn za 3 dana... Možda zato jer pecaš?
Hiperaktivo je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-03-08, 22:04   #46 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
Ja sam to rekao odmah bez ikakvih dilema!
ribery je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-03-08, 12:32   #47 (permalink)
Akademik Foruma

Citat:
Pravi autor: Hiperaktivo Pogledaj Poruke
Nit za mene, sramota je za bilo koji talijanski auto da se uopće uspoređuje s nečim kao što je golf

I ne kužim zašto mi ne odgovoriš u temi o Ferrariju, nudim ti 10,000 kn za 3 dana... Možda zato jer pecaš?

ova tema niti dvojba za mene otpočetka nije imala smisla!!
ne razumin,koja tema
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-03-08, 14:27   #48 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
Pravi autor: Hiperaktivo Pogledaj Poruke

Pa,stvarno je smješno uspoređivati Talijanske poluproizvode sa VW,jer Fiatova kvaliteta je na nivou Stojadina iz 1985god.
ribery je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-03-08, 18:36   #49 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 28-11-07
Poruka: 122
Hiperaktivo se izdvaja iz mase

Citat:
jer Fiatova kvaliteta je na nivou Stojadina iz 1985god.
ponavljaš se

Kad uspoređuješ Golf s Bravom to ti je ko da uspoređuješ Riberya s Cristianom Ronaldom.. Mislim ono isti su samo u tome kaj ovi imaju četiri kotača tj. dvije noge a u svemu ostalom su Bravo/Ronaldo bolji
Hiperaktivo je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-03-08, 19:00   #50 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika mišo_legenda

Datum registracije: 10-12-07
Godina: 23
Poruka: 1,430
mišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznat

Citat:
Pa,stvarno je smješno uspoređivati Talijanske poluproizvode sa VW,jer Fiatova kvaliteta je na nivou Stojadina iz 1985god.
Ove "legende" o nekvaliteti Fiatovih auta su već smiješne.

Golfovi već od popularne jedinice i dvojke vuku to "poštovanje" i "kvalitetu" , ali činjenica je da žive na staroj slavi. Isto kao što je Fiat radi nekih loših dizelskih motora došao na loš glas , i sad to neki ljudi stalno ponavljaju da je smeće.

Ljudi, živite u prošlosti.

Razlika između današnjih automobila u istoj klasi je veoma , veoma mala.

A Golf sigurno ne vrijedi toliko para, s obzirom da košta 5000 eura više od ostalih u svojoj klasi. Uostalom, Golf V je jedan od najnepouzdanijih automobila, pitajte bilo kojeg mehaničara (po mogućnosti koji i sam ne vozi golfa) pa ćete vidjet šta će vam reć koji auti mu najviše dolaze.
Odgovor
Tagovi: bravo, fiat, golf 3, ponuda, potraznja

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 11:00.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114