| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi Golf 3 ili Fiat Bravo ?! u Automobilizam i Motori forumu; Citat: Pravi autor: mišo_legenda Ove "legende" o nekvaliteti Fiatovih auta su već smiješne. Golfovi već od ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
Poruka: 4,492
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Golf 3 ili Fiat Bravo ?! Citat:
e moj mišo gadno si se zajeba,evo ja nisam mehaničar ali iman golfa IV s priđenih 147 000 pa nisam ima niti jedan mehanički kvar ![]() kako to tumačiš? | |
| | |
| | #52 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-12-07 Lokacija: Lovran Godina: 23
Poruka: 1,296
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Golf 3 ili Fiat Bravo ?! moj stari je isto tako imao fiata nekih 15 godina (prešao nekih 200 000) i nikad problema s njim (jedino normalno šta redovno moraš mjenjat filtere, remen i to ali to na svim autima moraš održavat) šta želim reć.... to što je meni ili tebi taj auto bio dobar ne znači da je svima. treba imat i sreće. svaki auto se kvari. i bmw i mercedes se pokvare, puno rjeđe ali se pokvare. isto tako možeš kupit neko smeće od dacie ili kie pa preć s njim 300 000, a možeš kupit opel a ili nešto bolje pa da ti se pokvari nakon godinu dana. ali to je tako sa svim autima, pogotovo otkad je ova elektronika samo kažem da to što se nekome pokvari auto ne znači da je ta marka auta zauvijek loša i nikakva
__________________ |
| | |
| | #56 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,367
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Golf 3 ili Fiat Bravo ?! Kolega ima Volvo iz 80-tih za prijeđenih 750 000km, priča da će dobiti novog ako ga odveze u tvornicu nakon što se brojač vrati na nulu... ![]()
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist |
| | |
| | #60 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
Poruka: 4,492
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Golf 3 ili Fiat Bravo ?! Citat:
![]() e sad jeli to točno ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: bravo, fiat, golf 3, ponuda, potraznja |
« Namjestaljka
|
Trazim Savhet »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:45.